Reclame
ULTIMELE STIRI!

Un băiat de caracter îți va spune de la început intențiile sale

Așa îmi doresc ca aceste rânduri să deschidă ochii multor fete și că nu sunteți ca mine. Pricepeți după ce dați cu capul.

Să ne luăm pe rând.

După cum e de așteptat, fetele primele.

Dragilor,

Da, da. Noi o luăm la vale mult prea ușor. Uneori și un mesaj ne dă peste cap dacă suntem într-o zi mai proastă. Dar și când suntem raționale, noi avem darul să facem din deșert o mare albastră. Ne zicem că are nevoie de timp, azi un mesaj, mâine altul, apoi un zâmbet, apoi o pauză. Nu mai știm nimic de el, apoi iar un mesaj, poate o întâlnire. Poate o misiune. Și iar pauză. Și mintea ta e varză.

”Oare îi place de mine? Oare e ceva acolo?”

Și duci o luptă. Și dacă ești fată pocăită, îți închizi inima față de alți băieți, că nu poți așa. Nu poți să joci pe mai multe planuri.

Dar te usuci în interior. Nu dormi noaptea. Plângi.

Dar hai să te luminez eu.

Un băiat știe în câteva minute dacă poate fi ceva între voi ori nu.

Și punct.

Că da, are nevoie să te cunoască. Da, doar nu suntem în basme. Dar de la cunoaștere și până la jocul acela, e cale lungă.

Am întrebat o groază de băieți de cât timp au nevoie pentru a vedea dacă poate fi ceva între ei și o anumită fată. Toți au zis câteva minute. Noi suntem cele care putem zice nu inițial și apoi să ne îndrăgostim. Așa suntem noi. Dar la ei e exact invers. Așa sunt ei. Iar cei care se joacă așa, ei bine, nu se cunoasc pe ei. Că noi le găsim tot felul de scuze. Că ba are o problemă, ba e în alt oraș și poate de asta, ba că încă sunt la facultate. Ba că una, ba că alta. Nici distanța, nici vârsta, nici statutul social nu contează când vine vorba de un băiat care e decis. Nu, astea sunt doar scuzele pe care le căutăm noi ca să ne facem iluzii singure. Cum îmi zicea Străinul: ”Un băiat, cât ar fi el de obosit, tot își face timp.”

SFAT MARE

Un băiat de caracter îți va spune de la început că vrea să te cunoască sincer, nu se va juca cu inima și mintea ta.

Nu, nu mă refer să te ceară direct. Nu. Ci să facă lucrurile clare. Nu știu cum sunteți voi, dar eu nu pot să nu știu în ce barcă sunt. Am trăit așa o perioadă. Muream nopțile. Simte ceva pentru mine ori nu. Așa că am clarificat eu lucrurile. Da, nu era de datoria mea. Dar un prieten mi-a zis: ”Doroteea, tu nu te întâlnești cu băieți doar ca să te întâlnești. Spune-i asta.” Și asta am făcut. Și acum inima mea e liberă.

Și da, am plâns o noapte întreagă. Dar mi-am revenit. Nu mi-am dus povara alte luni întregi. Mi-am păzit inima. De fapt, nu eu. A fost doar harul Lui.

Și da, același lucru se întâmplă și în online. Că tot sunt întrebată de asta. Știu cazuri în care un băiat a văzut o poză pe Facebook și a zis: ”Cu fata asta mă voi căsători.” Ori mai sunt așa niște prieteni. El a văzut o poză cu ea și gata a fost toată treaba.

Fetelor, dacă vă caută, în online ori în viața reală și nu vă zice nimic clar, plecați cu demnitate. Fără drame, cum mi-a zis sora mea.

Timpul vostru poate fi investit în altceva.

Băieții

Da, cine sunt eu să vă dau sfaturi. Eh, nimeni. Dar tot zic. Probabil nu mulți vor citi, dar na.

Uitați ce e. Voi știți de la început ce și cum. Și da, exteriorul. Dacă nu vă place, asta e. Fiți sinceri. Nu țineți o fată în ”friend zone” doar pentru că vă place prezența ei, dar tot nu e suficientă pentru a o lua de nevastă. Parcă lipsește ceva. Și e ok. Nu vă condamnă nimeni. Că nici eu nu m-aș căsători cu oricine, chiar dacă acel oricine e băiat fain. Trebuie să fie sclipirea aia acolo.

Dacă simțiti că poate fi ceva mai mult, ori doar sunteți curioși și vreți să cunoașteți mai mult, fiți sinceri. Spuneți ceea ce simțiți. Da, o să vă faceți vulnerabili. O fată imatură o să vă calce inima în picioare, cea ascunsă în Dumnezeu o să aprecieze.

Spuneți clar. Îmi place ceva la tine, nu știu exact ce, dar aș vrea să te cunosc mai mult. Nu știu exact unde vor merge lucrurile. Nu pot să promit nimic, dar cât ține de mine te voi proteja.

Bine, nu o să o ziceți voi așa pompos. Dar ați prins ideea.

Eu nu mă voi mulțumi cu ceva mai puțin. Și nici o fată cu adevărat pocăită nu o va face. Da, s-ar putea să îți răspundă o zi, două, trei. O săptămănână. Dar nu se va deschide la nesfârșit fără să știe în ce barcă e.

Fii bărbat de caracter. Spune-ți clar intențiile, chiar dacă e vorba de o simplă cunoaștere.

Nu uitați să comandați Revista cu Numărul Doi. Inimă pe Prințesă: O inimă a jertfei.

https://www.boradoroteea.com/single-post/2018/06/06/Un-b%C4%83iat-de-caracter-%C3%AE%C8%9Bi-va-spune-de-la-%C3%AEnceput-inten%C8%9Biile-sale

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4006 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: