Reclame
ULTIMELE STIRI!

Celebrul actor Chuck Norris a devenit pastor. acum se lupta aa castige suflete pentru Hristos!

Chuck Norris este cunoscut publicului din intreaga lume ca actor si expert in arte martiale. Ceea ce insa publicul nu cunostea pana recent este faptul ca Norris, impreuna cu sotia sa, Gena O’Kelley , conduc o biserica evanghelica in Florida.

Actorul s-a convertit la crestinism in urma cu cinci ani, exprimandu-si dorinta de a deveni pastor si de a castiga suflete pentru imparatia lui Dumnezeu.

Cel care i-a vorbit despre dragostea lui Isus a fost tot un actor american, Stephen Baldwin. Ziarele spun ca Norris a petrecut mult timp cu Stephen si acesta ar fi motivul pentru care actorul s-a convertit la crestinism. In cursul acestui an e posibil ca Baldwin sa fie numit reverend in cadrul Bisericii Baptiste.

Sotia lui a avut , de asemenea, un rol esential pentru ca Norris sa-si formeze obiceiuri pioase, cum ar fi cititul regulat al Bibliei si rugaciunea, relateaza AcontecerCristiano.

„Ea citeste Biblia in fiecare zi”, a declarat Norris despre sotia sa. In cele din urma , am inceput sa studiem impreuna Biblia. Odata ce am inceput, a devenit o obisnuinta pentru amandoi.”

Dupa cum el insusi recunoaste, desi a mers la biserica regulat si L-a acceptat pe Domnul ca un copil, Norris a simtit cu adevarat cresterea in credinta atunci cand a intalnit-o pe sotia lui, Gena.

Întrebare: Trebuie să ascultăm de pastorii noștri?

Răspuns: Versetul care răspunde cel mai direct la această întrebare este Evrei 13.17: „Ascultați de mai-marii voștri și fiți-le supuși, căci ei priveghează asupra sufletelor voastre ca unii care au să dea socoteală de ele, pentru ca să poată face lucrul acesta cu bucurie, nu suspinând, căci așa ceva nu v-ar fi de niciun folos.”

Pe pastori îi doare să vadă că oamenii ignoră toate îndemnurile lui Dumnezeu pe care ei le comunică. Când oamenii ignoră Cuvântul lui Dumnezeu, ei își fac rău nu doar lor înșiși, ci îi afectează și pe cei din jurul lor.

Tinerii au tendința să nesocotească sfatul celor mai în vârstă, făcând greșeala de a se încrede în înțelepciunea lor și în îndemnurile inimii lor.

Un pastor cu teamă de Dumnezeu dă învățătură din Cuvântul lui Dumnezeu pentru că dorește să-L slujească pe Dumnezeu și să hrănească turma cu hrană spirituală care va avea ca rezultat faptul că ei vor experimenta viața din belșug pe care Isus a promis-o (Ioan 10.10b).

Opusul unui pastor temător de Dumnezeu este „păstorul fals”, care nu are pe inimă bunăstarea turmei, ci este mai interesat de menținerea controlului sau de dominarea altora sau care nu studiază Cuvântul lui Dumnezeu și, prin urmare, îi învață pe oameni porunci omenești, în loc de poruncile lui Dumnezeu.

Fariseii din vremea lui Isus erau vinovați că erau „călăuze oarbe” (Matei 15.14). Şi în Fapte, în epistole și în Apocalipsa întâlnim avertizări repetate cu privire la învățătorii falși.

Datorită existenței acestor conducători interesați de sine, pot fi momente în care nu ascultăm de om, ca să-L ascultăm pe Dumnezeu (Fapte 4.18-20). Totuși, acuzațiile împotriva unui conducător bisericesc nu trebuie aduse cu ușurință și trebuie dovedite de mai mult decât un martor (1 Timotei 5.19).

Pastorii temători de Dumnezeu sunt de mare valoare. De obicei sunt suprasolicitați și remunerați insuficient. Pe umerii lor stă o mare responsabilitate, așa cum afirmă Evrei 13.17 – într-o zi vor trebui să dea socoteală de lucrarea lor înaintea lui Dumnezeu.

1 Petru 5.1-4 arată că ei nu trebuie să fie dictatori, ci ar trebui să conducă prin exemplul personal și învățătură sănătoasă (1 Timotei 4.16), cu o inimă smerită. Asemenea lui Pavel, trebuie să fie ca niște mame care alăptează, care își iubesc cu adevărat copiii.

Pastorii cu teamă de Dumnezeu sunt gata să se dea pe ei înșiși turmei și să conducă cu blândețe (1 Tesaloniceni 2.7-12, Ioan 10.11). Ei sunt caracterizați de un devotament sincer față de Cuvânt și rugăciune (Fapte 6.4),

astfel încât să poată conduce prin puterea și înțelepciunea lui Dumnezeu și să poată da bisericii hrană spirituală, care să producă creștini sănătoși și plini de viață.

Dacă cuvintele acestea îl descriu pe pastorul tău, sau pe aproape (niciun om de pe pământ nu e perfect), atunci e vrednic de „îndoită cinste” și ascultare, întrucât proclamă învățăturile autentice ale lui Dumnezeu (1 Timotei 5.17).

Așadar, răspunsul la întrebare este da, trebuie să-i ascultăm pe pastorii noștri. Trebuie, de asemenea, să ne rugăm pentru ei întotdeauna, cerându-I lui Dumnezeu să le dea înțelepciune, umilință, dragoste pentru turmă și protecție, în vreme ce ei îi protejează pe cei aflați în grija lor.

Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Sursa: acontecercristiano via Afirmativ.com

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4388 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: