Reclame
ULTIMELE STIRI!

Povestea Dariei, o fetiță de trei ani care luptă cu leucemia: „Este cumplit să îţi vezi copilul plângând de durere”

Daria, o fetiță în vârstă de trei ani se luptă în fiecare zi cu o boală grea: leucemie acută limfoblastică tip B. Astfel, ea are nevoie de ajutor pentru a ajunge la Spitalul Bambino Gesu din Roma, pentru investigații amănunțite și tratament.

Astfel, părinții micuței au pornit o campanie pentru strângere de fonduri, pe Facebook.

„Închideți ochii pentru o clipă și gândiți-vă la acești părinți și la copilașul ce trebuie să își abandoneze jucăriile pentru a sta cu mânuțele întinse în perfuzii. E cumplit!”, scriu organizatorii campaniei de strângere de fonduri.

„Aşa arată un sufleţel blând care luptă de 4 zile cu dureri cumplite de umăr şi febră, durerile de articulaţii sunt unul dintre simptomele acestei boli crunte. Oricât ar suferi, luptătoarea mea tot scoate un zambetel din cutia ei de comori! Este cumplit să îţi vezi copilul plângând de durere, rugându-te din ochişorii plini de lacrimi să îi alini durerea cumva printr-o atingere magică, că doar tu eşti mami şi poţi face orice. Dar iată că realitatea este că nu poţi! Nu pot decât să îi dau un afurisit de sirop şi să aştept să i se domolească măcar un pic suferinţa.
Ca mamă a unui îngeraş încercat prea devreme de greutăţi pe care nici măcar un adult nu le poate duce, este sfâşietor să vezi că te lupţi, tragi, te zbaţi, încerci să muţi munţii din loc doar ca să îi salvezi viaţa, dar te izbeşti de un zid de fiecare dată când ţi se năruiesc speranţele. Din păcate, trăim într-o lume condusă de bani şi de oameni superficiali. Puţine suflete blânde, că cei care au donat văd dincolo de propiile interese.

Din păcate, din cauza urgenţei situaţiei actuale am achiziţionat biletele către Madrid, urmând ca pe data de 19.mai să „ne luăm zborul” spre singura şansă pe care o mai avem pentru salvarea Dariei. Chiar dacă suma de bani de care dispun nu este suficientă şi, de moment, pare că nu se vor mai strânge la timp fondurile necesare, mă simt obligată că mamă să îmi asum riscul de a pleca imediat! Se pare căcă în această lume în care trăim, o viaţă de copilaş este valorificată şi salvată în funcţie de câte cunostiinte şi de câţi bani ai! Eu voi lupta în continuare cu toate forţele pe care le poate avea o mamă ca să îmi salvez îngeraşul! Vă mulţumim încă o dată tuturor celor care aţi contribuit la netezirea acestui drum dificil pe care îl avem de urmat!”, a scris mama Dariei, marți, pe Facebook.

Conturi la care puteți face o donație:

RO88RNCB0083113919630005 – RON
RO42RNCB0670113919630001 – EUR
BCR – Dorneanu-Drog Andra-Liliana

https://stirileprotv.ro/stiri/social/povestea-dariei-o-fetita-de-trei-ani-care-lupta-cu-leucemia-zeste-cumplit-sa-iti-vezi-copilul-plangand-de-durere.html

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4028 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: