Reclame
ULTIMELE STIRI!

Devotional: Dumnezeu intervine in mijlocul haosului…

David a fost un om de o mare credință care a devenit un împărat evlavios, înțelept și iubit. „David ieşea şi intra în fruntea poporului; izbutea în tot ce făcea, şi Domnul era cu el.” (1 Samuel 18:14) El a fost un om al rugăciunii, lăudând pe Domnul așa cum puțini oameni au făcut-o vreodată, și binecuvânta inima lui Dumnezeu prin cântecele sale. Nimeni nu ar fi putut fi mai intim cu Domnul decât David.

Ne place să citim multe dintre reuşitele lui David (cum ucidea leii și urșii și, în cele din urmă, pe puternicul uriaş Goliat). Duhul lui Dumnezeu era asupra acestui om și Domnul a avut în mod clar un plan mare pentru viața lui. Dar atunci, regele Saul s-a întors cu mânie împotriva lui David și David fugea pentru a-şi scăpa viața, ascunzându-se în peșteri până când a ajuns să se simtă obosit de această bătălie. Era obosit și poate că gândea: „M-am săturat de tot ce mi se întâmplă! Dacă sunt special pentru Domnul, ales pentru acest timp, atunci de ce mă aflu într-o asemenea problemă?”

În timpul disperării sale, David a fugit într-un loc numit Gat, orașul natal al gigantului Goliat, pe care îl ucisese. David nu L-a întrebat pe Domnul cu privire la această mișcare; el a acţionat impulsiv. Căutând refugiu, David și-a pus viața în mâinile regelui Achiș din Gat – și a fost prins în propria nebunie.

Chiar dacă David era necredincios în acel moment, Dumnezeu era încă credincios și planul lui pentru David era încă în vigoare. Dumnezeu nu l-a şters din planul Lui; de fapt, El mișca lucrurile în aşa fel încât să-i asigure binecuvântarea lui David. „Eu l-am uns pe David rege – și el va fi rege! Are o inimă zdrobită și planul Meu pentru el este încă în grafic.”

Poate, ca și David, ai trecut printr-o perioadă lipsită de sens în viața ta. În mijlocul haosului, ai acționat fireşte și ai luat-o înaintea lui Dumnezeu. Dacă da, nu dispera! Poate că te-ai abătut din cale, dar planul lui Dumnezeu este încă în vigoare. Tatăl tău rămâne credincios.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/8598-devotional-dumnezeu-intervine-in-mijlocul-haosului#ixzz5Cd7ez7dP
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3813 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: