Reclame
ULTIMELE STIRI!

Ochi doar pentru ea

Societatea zilelor de noastre te îndeamnă să îți trăiești viața. Dacă nu ai făcut cutare sau cutare lucru până la o anumită vârstă, nu te încadrezi în principiile și valorile ei. Cu alte cuvinte, trăiește-ți viața și fă ce vrei.

E ok, zic ei să umbli cu o fată la braț astăzi, mâine cu alta și la sfârșitul lunii musai să ai portofoliul complet.Ei bine, realitatea pe care doresc să ți-o împărtășesc e alta. Compromisul nu va aduce decât un gol imens în inima ta, iar când toți așii din mânecă se vor termina, ghici cu ce vei rămâne. Exact :cu nimic. Gol, exact așa cum te-ai născut.Pentru că o dragoste care doar fură,eh,  e o dragoste care, de fapt, aia nu e dragoste.

Când ai ochi pentru o singură fată, ai principii sănătoase. Cu alte cuvinte, știi ce vrei de la viață.

Când ai ochi pentru o singură fată nu dai „like-uri” altor fete. Și să îți spun de ce. Pentru că lucrul acesta dovedește maturitatea ta și dacă e să mergem spre lucruri mai profunde va dovedi CREDINCIOȘIA TA în viitoarea ta relație. Dacă ți-ai permis înainte de a avea o relație, îți vei permite și în timpul relației și ferească Domnul, îți vei permite și după ce te vei căsători. Deci ochii mari și deschiși. Nu fă compromisuri.

Când ai ochi pentru o singură fată nu ”zbori din floare în floare”.Cunoști expresia, nu-i așa? Acei sau acele personaje care ajung să fie un fel de ”cuceritori”, dar tot ceea ce lasă în urma lor sunt doar inimi rănite și sfâșiate.

Sfatul meu pentru tine este: Iubește o singură fată în viața ta și aceea să devină soția ta. Iubește-o,dar știi cum să o iubești? Nebunește. Fii cum spunea înțeleptul”îmbătat” de drăgălășiile ei. Nu te îndrăgosti până nu ești sigur că poți avea o relație. Avea mami o vorbă:Nu te îndrăgosti până nu te-ai copt la minte.Niciodată nu mi-au plăcut persoanele(în special unii băieți) care vin cu tot felul de vorbe ușoare și ademenesc astfel pe fetele care se păstrează pentru El. Dar nu mi-a plăcut nici categoria de fete prezentată în cartea proverbelor 7(”era bună de gură și fără astâmpăr, picioarele nu-i puteau sta acasă”).

Dragilor,când aveți ochi pentru o singură fată,respectiv un singur băiat, îl veți aștepta de la Dumnezeu.

Când ai ochi pentru o singură fată te rogi mult.

Și nu rugăciunea aia care ține 5 minute, ci ore întregi de zdrobit genunchii pe podea. Pentru că de nu vei învăța să te zdrobești, să te sacrifici, degeaba aștepți o astfel de fată.

Poate că te rogi și ai întrebarea acesta în minte:De unde pot să știu că fata respectivă va fi a mea sau băiatul respectiv va fi al meu? Ei bine, nu poți să știi.Dar ce e fain în toată treaba acesta e că Dumnezeu știe să orchestreze fiecare aspect al vieții noastre ,iar dacă îi vei permite și nu îl vei scoate din ecuație, El va orchestra și viitorul tău.

Poate că momentele tale pe genunchi,în rugăciune îți vor aduce băiatul sau fata mult visată. Aceasta nu înseamnă că trebuie să stai cu mâinile în sân și să nu faci nimic.Departe de mine gândul acesta. Draga mea, luptă pentru El. Roagă-te !!!.Nu aștepta ca totul să vină pe tavă, căci nu va fi așa.

Într-o altă ordine de idei. S-ar putea ca Dumnezeu să nu răspundă așa cum te-ai fi asteptat tu. Nu rămâne dezamăgită.Cu siguranță Dumnezeu are pregătit pentru tine lucruri mărețe. Avraam a trebuit să aștepte 99 de ani până a primit un fiu de la Domnul.

Cum orchestrează Dumnezeu viitoarea ta relație,va depinde de cât de mult îl vei implica tu pe Dumnezeu în ea. Cât de mult îi vei cere ajutorul știind că EL poate totul. Orice dar bun vine din mâna Sa. Chiar și băiatul/fata pentru care te rogi.

O altă întrebare

E bine să postim pentru viitorul partener ? Avem beneficii făcând acest lucru?

Răspunsul meu rămâne că DA.

În primul rând, ești mai aproape tu însuți de Dumnezeu, lucru care te va ajuta să o descoperi mult mai bine pe aleasa/ul inimii tale.Tocmai din această cauză consider că e primordial să fii călăuzit de Duhul lui Dumnezeu într-o astfel de alegere.Nu fă alegerea fără să îl implici pe Dumnezeu, altfel nici Dumnezeu nu se va implica în relația voastră,iar foloasele s-ar prea putea să fie unele negative.

Fii modest.Rămâi integru.NU te compromite.Slujește Domnului .În fapt ,e ceea ce contează cel mai mult.Nu știi cine va veni prima oară: Băiatul/Fata sau ISUS. Așa că ”focus your eyes on what matter”.

citeste mai mult: https://www.boradoroteea.com/single-post/2018/04/11/Ochi-doar-pentru-ea

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (3926 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: