Reclame
ULTIMELE STIRI!

Bărbaților, câte ceva despre soțiile voastre!

Se vorbește puțin înspre mai deloc despre transformările emoționale și fizice prin care trece o femeie când devine mamă. Cel mai mult se scoate în evidență transformarea fizică deoarece este cea mai evidentă, deși dacă am avea un ochi format, am observa că psihicul este mult mai schimbat decât fizicul.

Dragi bărbați, știați că aproape jumătate dintre femei, dacă nu chiar mai multe, după naștere nu simt nimic față de copilul lor deoarece sunt prea traumatizate și marcate de experiența prin care au trecut? Nu simt acel sentiment intens de care se vorbește atât de mult, și tot ce vor este să se odihnească și să doarmă. Și iată că se simt vinovate din această cauză. Se simt inumane. Se simt mame rele. Privesc către copilul lor și se gândesc ce fel de monstru cu inimă rece trebuie să fie ele, dacă nu sunt în stare să simtă ceva pentru propriul copil? Puține au curajul să spună asta cu voce tare, multe trec printr-o așa traumă. Ceea ce nu cunosc ele este că dragostea vine încetul cu încetul și se face tot mai puternică, că nu sunt singurele cărora li s-a întâmplat așa ceva, că nu e nimic în neregulă cu ele, ci întreaga lor ființă a trecut printr-o traumă și se reface puțin câte puțin. Vă scriu asta ca să vă îndemn să fiți conștienți de sprijinul moral și psihic de care are nevoie o femeie în acea perioadă. Nu fiți o povară în plus acuzându-le de ceea ce simt sau făcându-le să se simtă mai vinovate decât se simt.

Apropo, mai știați și că în primele săptămâni după naștere, poate chiar luni, femeile trec printr-un blocaj în care simt că niciodată nu vor mai avea viață proprie, timp pentru ele și se văd făcând mereu și mereu, non-stop același lucru: având grijă de copil? Asta le sperie, le înspăimântă, le face să simtă că viața lor s-a terminat. Tocmai de aceea, e momentul vostru să interveniți, să luați bebele măcar pentru 2 ore și să o îndemnați pe mămică să facă ceva doar pentru ea, ceva care să o facă să simtă că viața ei nu s-a schimbat de tot și încă mai poate să facă lucrurile care îi plac.

citeste mai mult: http://alinailioi.ro/barbatule-cate-ceva-despre-sotia-ta/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4028 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: