ULTIMELE STIRI!

O femeie evreică în vârstă de 101 ani il primeste pe Hristos ca Mesia

SUA – O femeie evreică în vârstă de 101 ani care locuiește în New York, a decis să-L recunoască pe Isus ca Mesia.

Ea L-a acceptat pe Cristos ca Domn si Mântuitor personal. Acestă întâmplare despre credință a fost publicată Susan Perlman, care este directorul adjunct al organizației “Evrei pentru Isus”. Este o lucrare care funcționează în special în evanghelizarea urmasilor lui Avraam, Isaac și Iacov.

Susan a avut o discutie cu Cynthia la telefon dar și prin video Internet, unde i-a vestit Evanghelia lui Hristos. Când Susan a aflat că acesta doamna în varstă a luat decizia de a-și preda viața lui Isus, a luat primul avion si a zburat din San Francisco la New York pentru a se întâlni cu Cynthia, pentru a discuta despre Isus ca de la “evreu la evreu”.

,,Sunt atât de fericită că particip la acest eveniment de sărbătoare. Cynthia s-a rugat si a decis să-l primească Yeshua (Isus) ca Mesia al ei doar cu câteva săptămâni înainte de ziua ei de naștere, cand împlinea frumoasa varstă de 101 ani!” povestește ea.

Lisa, fiica lui Cynthia, a stabilit legătura dintre mama sa si organizatia misionara crestina. După ce au primit acordul de la dna Cynthia, a fost vizitată de Shoshanah (o misioanara din New York), care a început să studieze impreuna Biblia, cu toate că dna Cynthia fiind in vârsta și având nevoie de îngrijire specială.

Motivul acestei mărturii a fost publicată și răspândită de organizația crestina, nu numai pentru că este o poveste frumoasă, dar ea a fost publicata pentru că este o amintire de mare importanță și perseverențâ în evanghelizare, Dumnezeu lucrează.

Dragule, poate te gândești: “Eee, sunt în vârstă!” Sau “sunt prea tânăr/ă.” Am o veste buna: La Dumnezeu nu există nici o limită de vârstă! Noi putem alege azi ce să facem cu viata noastră. Răspunsul poate fi: “Da” sau “Nu”. Eu și tu putem decide să ne petrecem toată vesnicia în ceruri alături de Dumnezeu sau despărțit de El. Ce alegi?

Organizatia „Evrei pentru Isus” a fost înființata în anul 1973 de Martin Rosen, un evreu care L-a recunoscut pe Cristos ca Mesia, el a devenit pastor creștin. Organizatia crestina este prezentă în mai multe țări (inclusiv in Israel) și are peste 200 de misionari cu normă întreagă care activează pentru Împărăția lui Dumnezeu!

Site-ul oficial al organizatie publică adesea mărturii ale evreilor care s-au convertit, întors la Hristos, schimbând întotdeauna numele lor pentru a proteja identitatea celor care sunt adesea supuși persecuției în comunitățile lor.

http://logosul.ro/2018/03/16/o-femeie-evreica-in-varsta-de-101-ani-il-primeste-pe-hristos-ca-mesia/

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5406 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: