Reclame
ULTIMELE STIRI!

O mamă creștină față în față cu ucigașii fiul ei, ce a ales sa facă a uimit o lume întreaga

BRAZILIA – O femeie creștină i-a iertat și i-a îmbrățișat in sectia de poliție pe ucigașii fiului ei, în acest timp ce doi delincvenți plângeau si regretau pentru ceea ce au făcut

Cleonice Fonseca Leite, în vârstă de 59 de ani, o mamă îndurerarata, victima a fost fiul ei. Ea a mers la secția de poliție din Itapemirim din regiunea sudică Espirito Santo,din Brazilia, pentru a se întâlni cu deținuții responsabili pentru moartea fiului ei, acesta fiind în varstă de 25 de ani când a fost ucis.

Delincvenții, în varstă de 20 de ani și celălalt de 26 de ani, au mărturisit crima și au cerut iertare mamei pentru moartea tânărului. După aceia, Cleonice i-a îmbrățișat pe criminali, cei care i-au ucis fiul. Ei regretau când au auzit că femeia le-a vorbit despre Dumnezeu, relateaza site-ul G1.

„M-am simtit foarte trista,dar mi-a fost luata greutatea de pe suflet. Sunt ușurata că am vorbit cu ei și i-am rugat să vină la Dumnezeu. Acum pot continua sa merg mai departe cu viața mea „, a spus femeia.

Unul dintre criminali a recunoscut că a fost dependent de droguri și i-a promis femeii că nu va mai comite alte crime.”Vă promit că nu o voi face cea ce am facut, vă rog să mă iertați.”

„Voi avea încredere în voi și voi avea încredere în Bunul Dumnezeu. Nu puteti face asa ceva nimanui, nici măcar unui un membru al familiei voastre. Durerea pe care o simt este atât de mare…dar in inima mea există încă o mică frantura de iertare pentru voi”, a spus Cleonice înainte de a părăsi secția de poliție.

Ea s-a simtit mult mai usurata și este sigura că a făcut ce trebuia. Femeia a spus că nu are nici o rușine pentru că a îmbrățișat tinerii care i-au ucis fiu. Ea a spus că, deși ii iartă pe criminali, ea nu crede că sunt cinstiți. „Cred că nu le pare rău, poate ca mi-au cerut iertare de frică, pentru că erau într-o secție de poliție.

Dar ei săracii, sunt victime ale drogurilor. Dumnezeu ii va judeca pentru ceea ce au făcut. Eu sunt creștina și fiul meu a fost și el. I-am iertat, pentru că si fiul meu ar fi făcut același lucru”, povesteste ea cu lacrimi in ochi.

„Am vrut să întâlnesc oamenii care mi-au ucis fiul, deși mulți oameni mi-au spus că sunt nebuna atunci cand au auzit că i-am imbratisat pe ucigașii fiului meu, dar fiul meu acum este mort și nu se va întoarce. Am făcut ce mi-a spus inima mea „, a spus Cleonice.

http://logosul.ro/2018/03/20/o-mama-crestina-fata-in-fata-cu-ucigasii-fiul-ei-ce-a-ales-sa-faca-a-uimit-o-lume-intreaga/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4028 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: