Reclame
ULTIMELE STIRI!

Un tânăr cu sindrom Down declară:,,Am crezut în Isus și acum patru ani l-am rugat să fie Mântuitorul meu personal”

SUA – Un tânăr a depășit limitele sindromului Down, el trăieste conform scopului lui Dumnezeu și a împărtășit Evanghelia oamenilor. El a făcut recent o călătorie de misiune și a avut ocazia să-și spună mărturia personala despre salvarea lui în Hristos.

Ryan Pittman s-a născut cu sindromul Down, dar el știe mult mai bine decât oricine că Dumnezeu este bun și are un plan maret pentru viața sa, în ciuda handicapului său.

Tatăl lui Ryan spune că fiul său este o persoana extraordinara ce are caracter, multa dragoste și e un exemplu minunat pentru alte familii care au probleme de dizabilități.

„Ryan este un tip uimitor, are un simț al umorului, el zambeste cu bucurie la viață și îi iubește pe oameni”, a spus tatăl său Ron, la biserica din Nashville Fellowship.

Ron și-a adus aminte că după ce Ryan a văzut un film despre misiune, în acel moment el știa că asta isi doreste să facă. „El a reacționat și a spus:” Vreau să merg într-o călătorie de misiune, vreau să merg în Peru „, a spus tatăl său.

La început, părinții erau foarte îngrijorați de modul în care Ryan va călători pe distanțe lungi. Dar tânărul a fost persistent, având stabilita nota (traseul) de părinții săi de fiecare data cand planificau sa mearga in călătorie.

„Ryan a fost chemat să mearga în Peru cu mult timp în urmă și se pare ca a influențat într-adevăr și familia noastră pentru a se înscrie în misiune”, povesteste Ron.

Dar mama lui Ryan a continuat să-și facă griji în legătură cu fiul ei, dacă nu se simte „bine și e iritat” în timpul călătoriei, deoarece trebuie sa depuna efort fizic și emoțional. Apoi, au descoperit ceva uimitor. Echipa misionara din biserica, care călătoreau, avea un program de slujire special pentru oamenii cu nevoi speciale, acolo unde Ryan era asteptat cu echipa.

„Când am aflat acest lucru, mi-a fost descoperit faptul că Dumnezeu avea un plan mult mai mare pentru ceea ce facea”, explică Ron. În mod surprinzător, Ryan a terminat citirea mărturiei în fața multimii din Peru. „Nu plănuiam cu adevărat ca Ryan să-și spună mărturia în acea zi, dar s-a întâmplat”, a spus tatăl său.

Liderii de acolo au fost impresionați, deoarece ei credeau că oamenii cu sindrom Down nu pot citi. „Nu aveam idee că Dumnezeu il va folosi în acest fel, si că va avea un impact atât de mare asupra atâtor oameni, doar spunând-și povestea”, au spus ei. „Am crescut într-o casă creștină”, ​​povestea Ryan.

„Am crezut în Isus și acum patru ani l-am rugat să fie Mântuitorul meu personal, am fost botezat în biserică. A fost o zi minunată, toată lumea a aplaudat „, a povestit el.”Din cauza lui Isus, am inima unui slujitor, plin de dragostea lui, Duhul Sfânt mă ajută să iau hotărâri bune, Dumnezeu ne-a făcut pe noi toți diferit, eu sunt diferit pentru că am sindromul Down, Dumnezeu,El ne-a făcut pe toți, dar toți avem nevoie de Dumnezeu „, a concluzionat el.

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4270 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: