ULTIMELE STIRI!

Ce aștepări (să) ai de la viitorul soț?

Am primit provocarea să zic și eu ce așteptări am de la viitorul soț. Și numai bine că azi m-a întrebat cineva același lucru. Cred că multă lume se miră de ce mi-s încă singură, sigur cred că am eu prea mari mofturi. Păi, da. Dar nu vă înșir lista.

Vreau doar să vă spun ce așteptări are o fată la 24 de ani.

1. Că nu voi fi prima lui dragoste.

Să fim serioase. Poate că o exista un băiat care nu și-a lipit inima de vreo fată, ăia din uter, dar restul, ei săracii, și-au tocit inima. Când eram mică, voiam să mă căsătoresc cu cineva care nu s-a mai îndrăgostit înainte. Dar acum am 24, deci el ar avea acum cel puțin 28, deci cum în 28 de ani de viață să nu te îndrăgostești, să nu săruți o fată, să nu ții de mână pe mai știu eu cine. Ca băiat, iertată să fiu, dar nu cred. Bine, înainte credeam. Dar na, mă mai maturizez. Și astea nu îl fac un băiat RĂU. Nu, deși mi-ar fi plăcut să nu sărute o fată, accept. Deoarece e băiat. Și dacă eu eram băiat, pus exact în aceeași situație, nu prea cred că aș fi zis pas. Mă aștept să nu fiu prima lui dragoste. Și la fel să faci și tu.

2. Mă aștept să fie pocăit,dar nu sfântocan.

Măi, chiar nu îmi pasă religia, dar mor când îmi mai scrie câte unul: ”Pace, soră.” Da, eu îs din asta păcătoasă, dar crede-mă, după căsătorie, când își va pune șosetele lângă pat, acela va fi singurul moment când va trebui să zică ”Pace”, în rest mă mulțumesc cu ”ceau”. Pocăința nu stă în acel pace. Nu, e doar o formă de superioritate. Da, mai știu familii în care așa se vorbește. Dar eu și el vom fi mai mult decât soră și frate, vom fi una. Deci, hai să trecem peste asta. Fetelor, nu cădeți în plasa băieților super spirituali. Am avut și eu parte de invitații în Africa. Băiatul pocăit nu este cel care te ia la pace și Domnul să te binecuvinteze la fiecare două cuvinte. Ăla e sfântocan. În traducere vizuală: Băiatul sfântocan e cel căruia îi pușcă pe inimă costumul. Da, normal că vreau să fie aproape de Domnul, și asta se vede din acțiunile lui, că la vorbe tot băiatul e bun. Fapta, fapta, domnule, Aia e baza.

3. Mă aștept să trăiască.

E un verset: măcar că trăiesc, dar ei sunt morți. Ceva de genul se poartă. Doar ieri mi s-au plâns doi băieți că pe ei nu îi ia nimeni, așa că m-au luat pe mine la interviu. Auzi, dacă știu să fac plăcinte. Ha, ha. Nu, dar știu să prăjesc un ou. Măi, știu că e de datoria băieților să caute, și mai știu că o fată habar nu are cum ar vrea să fie cucerită. Dar de aici până la a simți disperarea aia de la o poștă e total altceva. Eu vreau să trăiască, și să o facă atât de puternic că Dumnezeu să fie obligat să îl pună pe pauză pentru a mă vedea. Așa vreau. Chiar vreau să trăiască. Să nu își mănânce timpul pe rețelele astea ori mergând dintr-o biserică în alta pentru a vedea fete. Da, e o practică. Aș vrea să aibă proiectele lui, să fie un om respectat la locul de muncă, integru. Aș vrea ca în momentul în care îl întâlnesc să fie cu totul în locul în care l-a pus Dumnezeu.

4. Mă aștept să fie el

Bun, mie îmi place să am dreptate, dar mor să îmi zică cineva că am dreptate fără un argument mai bun. Măi, mai vezi băieți care între prieteni sunt într-un fel și când sunt cu ea, zici că e un alt om. Brusc, nu îi mai place fotbalul, brusc nu mai zice ”măi”, brusc fetele sunt mai inteligente decât băieții. Brusc. Ioi, apoi la cât ești tu de băiat, fii băiat și rămâi tu chiar și dacă eu zic că laptele e negru. Un băiat care își păstrează identitatea după ce cunoaște o fată e un semn că e într-o relație bună.

5. Mă aștept să îmi uite ziua de naștere

Băieții ăștia sunt uituci. Uneori mă întreb cum se îndrăgostesc, dacă uită tot. Chiar uită. Noi reținem ușor. Ei nimic. Bine, un prieten mi-a zis că ei rețin ce e esențial, nu toate prostiile noastre. Am să mă aștept să uite să mă ia din gară, dar asta nu înseamnă că nu ține la mine. Doar vom fi diferiți. Dar mă aștept să rețin totul și ei esențialul, adică nimic. Și va fi fain. Bine, am să fiu mai repede căruntă. De ce am pus acest punct? Nu te lega de detaliile astea mici. Da, noi vrem să țină minte ce rochie am purtat la prima întâlnire. Dar asta nu îți garantează că îți va fi fidel o viață. Nu. Nu strica relația, ori început de relație cu nimicuri. Sunt altele mai importante.

Mai am câteva așteptări comice, dar de e cineva o persoană mai curioasă, le spun în privat. Nu de alta, dar sunt prea multe cuvinte deja. 

Mă aștept să nu am nici cea mai mică așteptare. Chiar nu mai îmi pasă cât timp e brunet, înalt, cântător, argumentator, bucătar și audist. Glumesc. Sper că ai râs.

Una peste alta: Nu te aștepta să găsești băiatul perfect. Nu există. Ori de există, o fi doar pentru tine.

Băiatul perfect pentru tine e băiatul care are defectele cu care poți trăi o viață întreagă.

Revista cu numărul doi apare în curând:

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5121 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: