ULTIMELE STIRI!

Ce să faci când o alege pe cea de lângă tine?!

Bun, nu e un articol din ăla siropos. De fapt, e o realitate pură. Simplă. O realitate pe care toată lumea o ascunde, dar pe care toată lumea o trăiește.

Fata pe care o admiram în adolecență, a trecut pe aici. Mama a trecut pe aici. Cumva, într-un fel sau altul, toate trecem. Și eu am trecut. Așa, într-o măsură poate mică, dar am simțit că pică cerul.

Pentru cele super sfântocane, acest articol e apă de ploaie. No, dacă nu s-au ars, le vine să mă ardă pe rug. Dar dacă și Scarlet a supraviețuit literii stacojii, și eu pot.

Deci, cum vine asta. Să zicem că discuți cu un băiat și vorbești tot mai mult, lucrurile se îndreptă spre ceva și numai auzi că el a ales pe altcineva. Așa, pur și simplu. În acele momente te simți fără valoare, începi să te compari și să te vezi mică. Țin minte când am pățit eu asta. Măi, m-am plâns o zi întreagă, apoi i-am povestit unui prieten. Nu îi vedea să creadă. Dar mi-a zis: ”Treci peste și vezi-ți de viață. Dacă a ales-o pe aia nu înseamnă că e mai bună, ci că pur și simplu e mai bună pentru el. ”

Aș fi vrut tare mult să îmi spună cât sunt eu de bună și ce prost e ăla că nu m-a ales. De fapt, în modestia mea i-am și zis: ”În veci nu mai găsește pe una ca mine.” Dar nu mi-a zis asta. Mi-a zis ceva realist.

Și asta vreau să îți spun și ție.

Nu știu de ce a ales-o pe cea de lângă tine. Poate ai avea nevoie să îți spun că tu ești mai bună decât ea, că pe tine te așteaptă ceva mai bun. De fapt, poate ți-a și zis asta băiatul respectiv. Nu e vorba de ceva mai bun. E pur și simplu de alegere. A ales ce a vrut. Și acum va trebui să aleagă în fiecare zi să iubească acea persoană. Știi, poate că puteai să îi fii tu soție, poate ați fi avut o căsnicie bună, poate. Că doar e liberă alegere.

Dar asta nu o face pe ea mai bună, nici pe tine mai puțin bună. Pur și simplu prin alegerea lui o face pe ea ajutorul lui potrivit. Atâta tot.

Și cu tine cum rămâne?

Păi ai să plângi un pic. Ai să zici că nu-i corect și apoi ai de ales.

Ori trăiești și îți porți rănile cu demnitate, ori plângi că nu ai fost aleasă. Acum, după ce nu ai fost aleasă, apropie-te de Dumnezeu, trăiește, și mai frumos. Poți. Așa cu răni. Cu lacrimi. Poți. Și alții au putut.

Dumnezeu arajează toate lucrurile. Chiar și rănile astea. Doar acceptă că așa a fost și nu vorbi de rău pe cel care nu te-a ales. Așa a fost. E alegerea lui. Asta nu te face mai puțin valoroasă dacă nu te vezi tu mai puțin valoroasă. De fapt, valoarea ta poate să crească dacă faci din rănile tale binecuântări pentru alții.

Eu te îmbrățișez.

Vă invit să vă alăturați paginii revistei Inimă de prințesă. NUMĂRUL DOI STĂ SĂ APARĂ + avem un super concurs pe pagină: https://www.facebook.com/revistacrestinainimadeprintesa/photos/a.141512406523091.1073741828.141489069858758/154985461842452/?type=3&theater

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5416 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: