Reclame
ULTIMELE STIRI!

UIMITOR: Un înger este fotografiat la un eveniment creștin

SUA – O fotografie digitală capturată într-un moment de laudă și închinare la o conferință, arată o rază de lumină pe scenă, care pentru mulți cred ca este un înger.

În discutata fotografie, se poate vedea. lumina albă strălucitoare, foarte radiantă aproape de marginea scenei, în timp ce trupa a cânta o laudă care spunea: „Isuse, i-a totul de la mine, alerg spre tine, am pus totul la picioarele tale, Viața mea să fie a ta.”

Organizatorii din Cedar Falls, Iowa, organizeaza conferințe care vizează toti bărbații să se întoarcă la Dumnezeu și sunt ajutați cum să devină soți credincioși. Eu anuntau pe contul lor de Facebook despre evenimentul care a avut loc: „ceva supranatural a avut loc în Cedar Falls”, potrivit WND.

Un bărbat care participa la conferință, folosind iPad-ul său, a făcut două fotografii trupei, și ambele arată „un inger”. David Jesse, un purtător de cuvânt al organizației, a spus ca mesajul de sâmbătă de la conferință a fost curat.

„Ne adresăm cu sinceritate problemei pornografiei și adulterului, deoarece suntem convinși că această problemă a devenit arma celui rău” care au loc distrugerii masive a spiritualității „, a spus el. În acea zi, în Cedar Falls, după mesajul puternic, a fost făcut indemn la rugaciune, unde oamenii „au venit si au stat înaintea scenei plângând, cerând iertarea și vindecarea de la Dumnezeu”.

Un pastor baptist și-a ridicat iPad-ul peste oameni pentru a face o fotografie mai clara. „El a privit ecranul și a văzut o strălucire ciudată în scenă care l-a făcut să tremure, apoi a arătat fotografia omului de lângă el și a făcut o altă fotografie, când a privit la cea de-a doua imagine și a văzut aceeași imagine, el a simtit si a fost cumprins de emotie, deoarece era convins ca ceea ce a vazut in aceste fotografii a fost un anger si nu, nu este Photoshop,” a spus el.

Sotia pastorului a vazut si ea fotografiile și a spus: „Bucurați-vă de dezbatere, dacă este vorba de un înger sau de o scena de lumină, dar va rog nu ratati evenimentul a unui număr de aproximativ o mie de oameni care se întâlnesc să-L laude pe Dumnezeu și sunt provocați să fie oameni de onoare, pentru că ei incearca sa-si păstreaze promisiunile, acest lucru este într-adevăr un miracol, ei au fost în biserica noastră de dimineață adunați în față, rugându-se cu familiile și prietenii lor, se întâmplă miracole.”

CITESTE MAI MULT: http://logosul.ro/2018/03/09/uimitor-un-inger-este-fotografiat-la-un-eveniment-crestin/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (3919 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: