Reclame
ULTIMELE STIRI!

Ce faci când soțul/soția îți spune că e homosexual? Mă mai iubiți acum?

Există soții și soți care sunt dărâmați când descoperă că persoana cu care s-au căsătorit e atrasă de persoane de același sex. Mulți au acționat în această direcție sau se gândesc serios să o facă.

Eram atrasă de soțul meu, dar pentru prima dată în 16 ani, trăiam o viață dublă. Soțul meu nu știa că aveam o relație cu o femeie…“

Câteva luni mai târziu, au mai ieșit la iveală câteva lucruri, și am spus: „există o cauză a problemei tale cu alcoolul. Care e? E vorba despre o altă femeie?” Aveam o sticlă de copii în mână. Apoi, mi-au ieșit aceste cuvinte din gură. Trebuie să fi fost Duhul Sfânt, am spus: „e vorba de un alt bărbat?” Stătea în pat mahmur, și a izbucnit în plâns. Am lovit peretele și m-am prăbușit la pământ. Așa am aflat…”

Avea agenda pe masă, și am făcut ceva ce nu făcusem niciodată. Am deschis-o, și am găsit un plic cu numele lui. Părea că este o felicitare înăuntru. Am deschis plicul. Fața felicitării era foarte romantică. Mă gândeam că o femeie i-a trimis o felicitare. Apoi am deschis felicitarea, și pe felicitare era trecut numele unui bărbat. Atunci mi-am dat seama. Știam că ceva nu e în regulă. Asta era. Un bărbat i-a trimis soțului meu o felicitare romantică. Ce se va întâmpla? Era pastor…”

Unul dintre cele mai dure cuvinte pe care mi le-a spus o soție sunt acestea: „Dacă tatăl meu pământesc ar fi știut că bărbatul care vroia să mă ia de soție îmi va rupe inima, tatăl meu l-ar fi împușcat înainte să îi permită să mă ia de soție. Tatăl meu ceresc știa că acest om îmi va frânge inima, și Tatăl meu ceresc a permis căsătoria noastră. Mă întreb dacă Tatălui meu ceresc îi pasă de mine.

M-am simțit atât de mânioasă pe Dumnezeu o perioadă – Doamne, m-am păstrat curată, vroiam să mă căsătoresc cu un pastor. Am fost devastată când am aflat că aceasta era problema lui. De ce a permis Dumnezeu să mi se întâmple acest lucru mie?”

L-am confruntat pe soțul meu, i-am spus ce am găsit, și în acea după-masă el mi-a mărturisit multe lucruri, mi-a spus prin ce a trecut în copilărie, în adolescență, cum a strigat către Dumnezeu să îi ia aceste sentimente. Dispăreau pentru o perioadă, spunea el, dar întotdeauna reveneau, și credea că dacă se căsătorește, se va vindeca. Și-a dat seama că nu era așa, și nu putea să vorbească cu mine despre acest lucru. Îi era frică, și mi-a spus: „întotdeauna mi-am dorit să îmi fii cel mai bun prieten.” Am adormit unul în brațele altuia, gândindu-ne, că acum putem începe de la început. Din păcate, acesta nu a fost sfârșitul poveștii.

Am strigat la soțul meu: ‘Cum mi-ai putut face asta? Cum ai putut să îmi faci asta, creștin fiind? Ești implicat în lucrare. De ce mi-ai face asta?’ Mă uit în urmă, și regret felul în care am reacționat față de el pentru că acum știu mult mai multe despre acest subiect, dar atunci nu știam nimic.”

M-am simțit trădată, pentru că dacă aș fi știut, puteam alege să parcurg acest drum împreună cu el.”

Era ca și cum ar fi fost un magnet uriaș care ni-l răpea. Găsea motive să meargă la biserică să lucreze. Lucruri care îl duceau de acasă, din nou. M-a rugat: ‘Poți să nu spui nimănui acest lucru? Mă voi trata.’ Pentru că în acea seară, i-am cerut să facă o alegere.”

Când ne căsătorim, ne lăsăm la mila persoanei cu care ne căsătorim. Declarăm: „Voi încheia un legământ cu tine. Te voi lăsa să mă cunoști în cele mai profunde moduri. Ne vom uni. Vom construi împreună. În majoritatea cazurilor, vom crește copii împreună. Te las să fii parte din cele mai profunde domenii a vieții mele.

Când încheiem un astfel de legământ, trebuie să recunoaștem că persoana cu care încheiem acest legământ are liberul arbitru și, acolo unde există liberul arbitru, există posibilitatea de a păcătui. Nu din vina lui Dumnezeu. Dacă persoana pe care o iubești devine sursa celei mai mari dureri ale tale, asta nu e pentru că Dumnezeu a greșit într-un anumit domeniu. E pentru că acea persoană a decis să se lege de ceva de care nu trebuie să se lege. Oamenii nu iau în serios jurămintele pe care le fac la nuntă. Cred că acestea sunt foarte importante. E vorba despre a fi împreună la bine și la rău, în sănătate și în boală.

CITESTE MAI MULT: https://alfaomega.tv/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3817 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: