Reclame
ULTIMELE STIRI!

Omul care a coordonat la UNICEF lupta împotriva abuzurilor asupra minorilor, condamnat pentru PEDOFILIE

Un important membru UNICEF, care a militat ani de zile pentru drepturile copiilor și a ajutat guvernele din întreaga lume să abordeze problema abuzului asupra minorilor, a fost condamnat la închisoare după ce a violat un băiat de 13 ani, în anii 60.
Peter Newell, în vârstă de 77 de ani, fost consultant în cadrul UNICEF, autorul implementării „Convenției Drepturilor Copilului”, în 1998,  a recunoscut în fața instanței trei agresiuni asupra copiilor și a fost condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare. Newell este cel care condus o campanie în Marea Britanie de interzicere a abuzului fizic asupra copiilor, scrie BBC News.
Atacurile sexuale scandaloase au avut loc pe parcursul unei perioade de trei ani, în anii ’60, dar au ieșit la iveală abia anul trecut, după o anchetă a poliției din Marea Britanie, după ce 125 de activiști britanici care lucrau în unele ONG-uri pentru copii au fost acuzați de pedofilie.
Însă amploarea problemei a fost clarificată abia zilele trecute, când ziarul britanic The Times a publicat un raport care acuză zeci de angajați ai ONG-urilor Oxfam, cunoscute pentru politica pro avort, de abuz sexual chiar asupra minorilor din țările în care s-au desfășurat intervenții umanitare (printre suspecți sunt, de asemenea, angajații ai organizației Salvați Copiii, pentru 31 de cazuri de abuz, și de la organizația Medici fără Frontiere).
Violul finanțat
Astfel, în ultimele săptămâni au apărut elemente care arată că abuzul de putere în ONG-uri care ar trebui să apere copiii a devenit normă. Profesorul Andrew MacLeod, fost director al Centrului de coordonare pentru situații de urgență al Organizației Națiunilor Unite, a declarat pentru The Sun că „ practic, violul a fost finanțat parțial de contribuabili din Regatul Unit” ( existând 60. 000 de cazuri de abuz asupora copiilor raportate în ultimii zece ani și comise de aproximativ 3.300 de pedofili care operează în acest sector). De fapt, ar exista „zeci de mii de angajați cu înclinații pedofile în întreaga lume, dar dacă poartă tricoul UNICEF, nimeni nu îi întreabă ce fac”.
Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4103 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: