Reclame
ULTIMELE STIRI!

Înainte să-mi cucerești inima, câștigă-mi prietenia sinceră

Știți voi teoria mea: ”Dacă vrei un colț din inima mea, ia un colț dintr-o discuție cu tata.” Și nu e greșită, mai ales în societatea în care trăim. Doar că mi-au luat vreo 24 de ani să înțeleg că înainte de asta, contează altceva mult mai mult.

Hai să vă povestesc.

Îl știți pe Străin. De vreo 5 ani îmi tot zice că e un pic absurdă teoria mea: ”Nu poți merge să vorbești cu tatăl ei, dacă tu habar nu ai ce are în cap.” Eu că nu, el că nu. Și tot așa. Doar că viața m-a dus în locuri în care nu aș fi zis că ajung, am dat de oameni total diferiți și în urmă cu două zile mi-am dat seama că avea dreptate. Șhhh! Să nu îi spuneți asta.

De ce zic asta?

Cea mai bună relație e când cei doi sunt cei mai buni prieteni.

Simplu.

În 24 de ani mi-a scăpat asta.

Mi-am dat seama acum.

Da, e fain ca un băiat să se dea peste cap pentru tine. Să îți trimită flori și alea, alea. Doar că după ce i-ai spus da, toate se opresc și rămâi fără nimic. De asta sunt așa de goale relațiile după căsătorie, le lipsește esența,prietenia.

Da, să fim sinceri, căsniciile de acum sunt mult mai goale decât cele de acum 30-40 de ani. Bine, nu trebuie să îmi dați dreptate. Dar dacă noi vom fi sincere cu noi, vom recunoaște.

Da, băiatul trebuie să cunoască fata. Perfect de acord. Acum, să nu mă înțelegeți greșit. Nu zic că un băiat trebuie să fie prieten cu toate fetele. Nu. Dar înainte de a se da peste cap pentru o fată, cum ar fi dacă ar căuta să îi fie un prieten sincer.

Și da, nu mă refer la zona aia de ”friend zone.” Nu cred că poate exista o simplă relație de prietenie între un băiat și o fată. Nu.

Probabil nu prea înțelegeți ce vorbesc, nu?

Mă gândeam eu.

Să fiu mai clară.

Urăsc să fiu studiată. Poate vouă vă place. Și înainte de a cuceri cam asta fac băieții. Studiază, bravo lor. Doar că eu nu aș vrea să știu asta. Pur și simplu aș vrea să mă bucur de o conversație în care să nu mă gândesc că el îmi analizează fiecare gest ori cuvânt pentru a vedea dacă sunt bună de luat de nevastă ori nu.

Nu.

Aș vrea pur și simplu să mă bucur de conversație. Să fiu eu. Și știm noi că simțim momentul în care un băiat este interesat de noi, chiar dacă nu recunoaștem. Și nu mă refer la iluziile pe care ni le facem. Iar asta se poate într-un singur caz: el să fie el. Băiatul simplu, cel care e când vorbește cu mama sa, ori cu sora sa, ori cu o vânzătoare.

Fetelor,

hai să nu căutăm să auzim replici frumoase. Că suntem ca în lună și în stele. Că avem rochie frumoasă. Că sincer, după căsnicie mai rămân 20% dintre lucrurile pe care le-a făcut pentru a ne cuceri. Eh, iar am dat-o în prea mult realism.

Poate florile se opresc, cuvintele nu mai sunt așa pompoase, ieșirile nu sunt zilnici, mesajele nu sunt kilometrice, dar prietenia rămâne. Căutați asta.

Când vorbiți cu un băiat, căutați prietenia nu vă gândiți la ce culoare va fi nunta. Căutați să fiți acolo în acel moment, nu vă vedeți lângă el peste 10 ani cu doi copii.

https://www.boradoroteea.com

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4179 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: