Reclame
ULTIMELE STIRI!

Justin Bieber: „Isus mă schimbă din interior în fiecare zi”

Justin Bieber a postat pe Instagram un mesaj de încurajare și credință pentru 94 de milioane oameni din SUA – Justin Bieber a avut curajul de a vorbi despre credința sa creștină, prin intermediul rețelelor sale de socializare. Joi, cântăreațul a trimis un mesaj de încurajare pe Instagram pentru 94 de milioane de oameni care-l urmaresc.

„Crezi că ai epuizat deja toate opțiunile tale ? Te simti neajutorat? Crezi că nu vei fi suficient de bun? Dacă ți-aș spune că există un Dumnezeu care dorește să te găsească oriunde te-ai afla? Dacă ti-aș spus că îți poate alina durerea, rușinea, vinovăția și temerilor?” Justin a publicat acest mesaj printr-o fotografie.

În legenda imaginii, Justin a vorbit despre timpul plimbării sale creștine: „Isus mă schimbă din interior în fiecare zi!”.
Cantaretul a profitat și de alte momente pentru a-și exprima credința publicului prin intermediul internetului.

În afară de împărtășirea versetului din Evrei 13: 8 cu expresia „Dumnezeu nu se schimbă niciodată”, el a publicat un alt mesaj de credință la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut: „Dragostea noastră nu este dragostea adevărată pentru Dumnezeu, ci iubirea Lui față de noi este cea adevărată”.

Schimbare – În ultimii ani, Justin a ajuns să se comită anumite probleme datorită comportamentului său rău, care a implicat vandalism, abuz de viteză, alcool și droguri. Dar schimbarea și deschiderea lui în împărtășirea credinței este bine îmbrățișată de foarte mulți oameni.

„Mă uit înapoi la mai multe lucruri din viața mea, greșeli, nesiguranta si fără sens, chiar dacă am pierdut foarte mult timp, toate aceste lucruri, mă face să doresc să mă schimb! Pentru mine, personal, vreau să lucrez în fiecare zi pentru a deveni o persoană bună și adevărata „, a spus el în iunie, pe Instagram.

Potrivit lui Carl Lentz, un pastor al bisericii Hillsong din New York, din Statele Unite, spunea că cântărețul progresează în bine. „Relația ta cu Isus îți schimbă viața de zi cu zi.

Este unul dintre acele lucruri pe care nu le putem obține instantaneu, este nevoie de timp pentru a continua să crești ca persoană”, a declarat Lentz pentru ziarului Sunrise. „În fiecare zi se maturizează și cu fiecare capitol din viața ajungi la o creștere nouă”.

Citește mai mult: http://logosul.ro/2018/02/14/justin-bieber-isus-ma-schimba-din-interior-in-fiecare-zi/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4270 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: