ULTIMELE STIRI!

A plecat la Domnul misionara Valerie Ham

La 9 februarie, la vârsta de 73 de ani, a plecat în veșnicii Valerie Ham, misionara din SUA care a avut pe inimă oameni din Republica Moldova și a lucrat mult pentru mântuirea lor. Începând să vină cu echipe medicale, a depus un mare efort ca să pornească un proiect prin care să le fie oferită apă curată oamenilor din localitățile din sudul țării unde apa este poluată. Împreună cu apa curată oamenilor le era oferit și mesajul Evangheliei, căci Domnul Isus este Apa Vieții.

Mai mulți ani la rând doamna Valerie Ham a venit și ne-a ajutat la taberele English for a New Life și a adus cu ea echipe de profesori. Acesta a fost un alt fel prin care a dus mesajul Evangheliei oamenilor din țara noastră.

Mulțumesc Domnului pentru credința acestei femei care a lucrat în dragoste și nu a căzut niciodată de oboseală. Având o tumoare la creier de care a fost cauzată și moartea, Valerie a propovăduit Evanghelia până în ultimul moment, precum vedem și din poza aceasta. Elena Brewer, mărturisește astfel despre vizita pe care i-a făcut-o recent: “Eu am reușit sa o vizitez pe Valerie doua săptămâni în urmă și am mers să o încurajez, dar, spre marea mea mirare, am plecat eu mai mult încurajată. Chiar dacă tumoarea la creier deja îi afecta memoria și vederea, Valerie căuta să le spună la ceilalți bătrâni de la azil despre Isus. Toți lucrătorii de acolo o cunoșteau pe nume, mulți din bătrâni și lucrători se apropiau și-i mulțumeau că se roagă pentru ei. Când o ajutam să meargă pe hol, la fiecare ușă ne opream și ea îmi povestea despre persoana care locuia acolo și cum ea se roagă și ajută. Valerie a locuit la acest azil doar 6 săptămâni. Mulțumesc Domnului pentru această mărturie frumoasă și prietenie de-a lungul anilor. Iată aici o poză cum ea spunea Evanghelia la această bătrânică de 94 de ani.”

citeste mai mult: https://moldovacrestina.md/misionara-valerie-ham-a-plecat-la-domnul/

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5267 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: