Reclame
ULTIMELE STIRI!

VIDEO: Donald Trump a participat la slujba unei bisericii evanghelice americane , unde a cântat, bătînd din palme, s-a rugat și a dat un scurt îndemn la unitate.

Donald Trump a participat la slujba unei bisericii evanghelice americane , unde a cântat, bătînd din palme, s-a rugat și a dat un scurt îndemn la unitate.

Trump a participat la slujba Bisericii Internaționale Marea Credință, din Detroit, Michigan. Videoclipul acestui eveniment a fost publicat pe YouTube de către CNN.

În film, Trump este văzut zâmbind, bătând din palme și legănându-se pe muzica în ritmul corului și chiar cântând împreună cu oamenii din jurul lui.

,,Am devenit membru al partidului lui Abraham Lincoln… a fost cea mai mare onoare din viața mea.” Actualul președinte ales de Partidul Republican a mai spus.,,Este moștenirea pe care vreau să construiasc un viitorul al partidului, dar, mai important este viitorul țarii noastre.”

Comunitatea afro-americană suferă de discriminare și există multe greșeli care au fost făcute, care trebuisc corectate și trebuie să fie făcute bine „.

Apoi a spus. „Voi sprijini întotdeauna biserică, și voi apăra dreptul la libertatea de religioasă, fără reținere mă aflu astăzi aici pentru a asculta mesajul vostru și sper că prezența mea să vă ajute.“ a spus el.

 

2016 s-a dovedit a fi anul evenimentelor neașteptate la nivel politic pe plan extern. La mijlocul anului, toată lumea era surprinsă de rezultatul referendumului din Marea Britanie.

Adevăratul şoc a venit însa în noiembrie. În Statele Unite, un miliardar considerat de o parte a mediei şi publicului, un misogin, rasist şi xenofob devenea liderul celei mai puternice democraţii.

Hulit sau apreciat pentru discursurile radicale, Donald Trump a răsturnat politica mondială, odată cu victoria din alegerile prezidenţiale. A câştigat detaşat voturile electorilor, cele care contează de fapt în alegerile americane şi a învins-o astfel pe Hillary Clinton.

Asta, deși democrata a avut cu aproape trei milioane de voturi populare mai mult. Aşa a ajuns Donald Trump cel de-al 45-lea preşedinte american.

„E momentul ca America să-şi vindece rănile dezbinării. Trebuie să ne înţelegem. Tuturor republicanilor, democraţilor şi independenţilor din această seară le spun că e momentul să venim laolaltă ca un popor unit”, afirma Donald Trump, preşedintele ales al Statelor Unite, potrivit Digi24.

Pe 9 noiembrie, după aflarea rezultatelor, a avut un discurs diferit de cele din campania electorală.

„Donald J. Trump cere o interdicţie totală şi completă pentru musulmanii care vor să intre în Statele Unite, până în momentul în care reprezentanţii ţării noastre vor putea să îşi dea seama ce naiba se întâmplă”, Donald Trump.

În primul său interviu televizat, preşedintele ales Trump a încercat să se distanţeze de candidatul Trump. Şi-a nuanţat unele promisiuni, inclusiv cele legate de ridicarea unui zid la graniţa cu Mexicul.

Sunt şi idei la care Trump nu renunţă. Îşi doreşte să rămână în istorie drept preşedintele care a încheiat pacea între palestinieni şi israelieni.

L-a criticat pe Barack Obama pentru trimiterea de militari în teatrele de operaţiuni şi a spus că vrea să reducă numărul lor. Vrea să se concentreze, în schimb, pe distrugerea grupării Stat Islamic.

„Vom pune capăt cursei de răsturnare a regimurilor străine despre care nu ştim nimic. Oameni buni, trebuie să oprim acest ciclu de intervenţii şi haos”, afirma Donald Trump.

La finalul primei întâlniri pe care a avut-o la Casa Albă cu Barack Obama, preşedintele ales a mai îndulcit tonul.

„Nu ne-am mai întâlnit până acum, îl respect enorm. Am discutat multe situaţii diferite, unele minunate, altele mai dificile. Abia aştept să lucrez cu preşedintele pe viitor”, spune Donald Trump.

Victoria lui Trump a reprezentat al cincilea caz din istorie când preşedintele american este ales prin votul electorilor, nu prin cel popular.

Magnatul imobiliar a obţinut cu aproape trei milioane de voturi mai puţin decât Hillary Clinton, iar frustrarea americanilor s-a manifestat în stradă, în zeci de oraşe.

La fel de criticată este şi noua sa echipă. Primul de pe listă, Steve Bannon, cel mai controversat nume din staff-ul lui Trump. Consilierul principal al preşedintelui ales e cunoscut pentru viziunea de extremă dreapta. Este adeptul mişcării de supremaţie a albilor, iar potrivit jurnaliştilor, are vederi homofobe şi antisemite.

„Bannon a creat pe Internet un mediu propice pentru mişcarea de supremaţie a albilor, iar pericolul este ca acum acest mediu să se regăsească şi la Casa Albă”, spune Richard Cohen, analist politic.

Ginerele viitorului preşedinte este un alt nume controversat la Washington. Trump şi-l doreşte pe Jared Kushner consilierul său de taină, chiar dacă acesta nu are niciun fel de experienţă. Compensează, însă, prin influenţa enormă pe care o are pe lângă socrul său şi prin ambiţia nemăsurată.

„Jared este un investitor imobiliar de mare succes, dar cred că, de fapt, îi place mai mult politica”, spune Donald Trump, candidat la preşedinţia Statelor Unite.

Contestat de mulţi, lui Trump nu i se poate nega, totuşi, rolul uriaş pe care-l joacă pe scena politică. Nu-i de mirare, aşadar, că revista Time l-a desemnat personalitatea anului 2016.

SURSA: http://logosul.ro/2018/02/06/donald-trump-participa-la-serviciul-de-inchinare-la-biserica/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (3919 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: