Reclame
ULTIMELE STIRI!

De ce nu am să mă rog pentru a vedea cu cine să mă mărit

Bun, eu nu am obiceiul de a da explicații suplimentare. Fac o afirmație și aia e. Dar fac o excepție, și nu pentru a mă scoate, ci pentru fetele care nu mai știu ce să înțeleagă. E bine ori nu e bine, e greșită rugăciunea? Doar el trebuie să se roage? Cât timp trebuie să mă rog eu după ce s-a rugat el?

Doar câteva dintre întrebările pe care le-am primit eu. Bun, nu mai zic de mesajele pline de contra vorbe aruncate. Bun, să vă lămuresc.

Da, eu sunt fata care a creat toată povestea cu Jurnalul așteptării, cea care scria despre rugăciunea pentru viitorul soț, cea care se ruga ca acel ”EL” să fie bine. Da, eu sunt acea fată.

Da, cred în puterea rugăciunii, dar nu cred în ea ca un aruncător de ban.

Da, m-am rugat și eu să văd dacă un băiat e pentru mine ori nu, și da, eu, în toată rațiunea mea am pus semne. Și nu știu cum, semnele s-au împlinit, dar acel el, tot s-a însurat cu alta. Acum să îmi ziceți că am pus semne absurde. Nu. Am făcut după cum mi-a dictat inima. Și rău am făcut. Știți de ce?

Nu pentru că am pus semne, deși nu mai cred în semne, nu sunt pentru mine. Am făcut rău pentru că am vrut să fiu bărbată.

Mă tot întreb pentru ce oi vrea eu ca fată să aflu cu cine mă mărit?

Pentru ce?

Dacă știu la ce mă ajută?

Îți spun eu. Ai emoții de fiecare dată când îl vezi, așteptarea aia e și mai grea, deoarece tu știi, iar el încă doarme. Chiar nu te ajută la nimic. Poate găsești vreo rochie mai ieftină, dar s-ar putea să te îngrași între timp și tot trebuie să îți iei alta.

Concluzia, la trasul liniei, chiar nu te ajută la nimic.

Și a zis cineva că a vrut să se căsătorească cu cineva căzut din lume. Măi, nu știu cum e la voi în Biblie, dar în a mea scrie: ”nu vă înjugați la un jug nepotrivit.” Da, păcătoasa de mine, mă cred mai bună decât alții. Nu, nu o fac. Dar am avut o mătușă care era baptistă, el era ortodox, ea mergea la biserica ei, el la a lui. Nu a avut copii, dar dacă aveau ce făceau? Eu vreau să mă închin în aceeași biserică. Sau de ce să îmi fac cu mâna mea o viață de sta în fum de țigară și băutură? Doar să fac pe bunul samaritean?

Dacă vreau să fac asta, merg la un colț de stradă și ajut un cerșetor, ori mai mulți.

Nu, nu am să mai fac greșeala de a mă ruga pentru a vedea care e el. Nu. Asta e treaba lui. Țin minte că îi ziceam cuiva: ”Eu abia atunci am să încep să mă rog pentru un anumit el când va merge să vorbească cu tati. Nu, nu să mă ceară de soție, ci doar să mă invite la o ciocolată caldă.” De ce? Deoarece nu mă impresionează deloc un like după like, ori comentariile alea mai știu eu cum, ori conversații nocturne cu ceasurile. Nu. Mă dădeau și pe mine pe spate. Dar viața m-a învățat că toate sunt ca o apă de ploaie, ploaie care nu cădea doar deasupra mea.

Eu așa sunt acum.

Poate greșesc. Poate alții au dreptate. Și da, știu și eu cazuri în care ele știau primele. Dar nu voi face din asta regulă. Adam a fost primul. Adam a simțit nevoie de un ajutor potrivit. Deci, de o fi vreodată să mă îndrăgostesc, vreau ca el totul să pornească de la el, și da, chiar și rugăciunea.

sursa: https://www.boradoroteea.com/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4388 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: