Reclame
ULTIMELE STIRI!

Ce ni se mai pregătește în 2018? Tezele Soroșiste de la Davos pe care presa occidentală nu le-a prezentat

Majoritatea presei occidentale s-a concentrat în aceste zile asupra declarațiilor făcute de miliardarul american George Soros  la Forumul Economic Mondial de la Davos despre social media și despre oligarhia arbitrilor informațiilor.
Site-ul Breitbart.com. prezintă însă cele cinci teme majore expuse de Soros în discursul rostit la Davos, și care arată setul de strategii la care stânga democrată din SUA va recurge în următorii ani pentru a contracara politica lui Donald Trump.
1. Trump încearcă să transforme America într-un stat mafiot!
O spune Soros, omul care care a subminat națiunile și instituțiile, prin tot felul de conspirații și scheme menite să îl facă mai bogat. Soros, cunoscut și drept cel care „a spart Banca Angliei”,  devenit celebru în 1992, când a făcut un profit uriaș pariind împotriva lirei sterline, care s-a prăbușit și a fost retrasă din mecanismul european al ratelor de schimb, nu a dat niciodată doi bani pe statul național și integritatea sa. Dar iată ce a afirmat miliardarul:
„Atribui lungimea discursului meu gravității problemelor cu care ne confruntăm astăzi … Mișcarea actuală din istorie mi se pare destul de dureroasă. Societățile deschise sunt în criză, iar diverse forme de dictaturi și state mafiote, exemplificate de Rusia lui Putin, iau amploare. În Statele Unite, președintele Trump ar dori să înființeze un stat mafiot, dar nu poate, deoarece Constituția, instituțiile și societatea civilă nu o vor permite”.
În cazul în care Soros nu a  observat, tabăra lui se află în război cu Constituția Statelor Unite. De la sponsorizarea organizațiilor care susțin deschiderea granițelor pentru imigranții ilegali și care încearcă să eludeze statul de drept, până la sprijinul său pentru adversarii celui de Al Doilea Amendament, Hillary Clinton și Barack Obama, stânga democrată nu face decât să arate că
„Constituția este decât o bucată de hârtie.  Obama și beneficiarii generozității  lui Soros sunt cei care ar prefera SUA un stat mafiot, scrie Breitbart.
2. Lumea trebuie să accepte o Coree de Nord nuclearizată!
Teoriile geopolitice ale lui Soros nu sunt susținute de idealurile apărării naționale sau de preocupările legate de securitatea globală, ci mai degrabă de propriile motivații egoiste. De aceea, o Coreea de Nord nuclearizată pare să-i fie pe plac. Indiferent ce ar fi, pentru a spulbera hegemonia americană, pentru el este un plus. Asta înseamnă inclusiv ridicarea Chinei. Perseverența sa în a susține că lumea acceptă o Coree de Nord nuclearizată dovedește acest lucru. Același Soros spunea înainte de Davos: „Ascensiunea unor lideri cum ar fi Kim Jong Un în Coreea de Nord și Donald Trump în Statele Unite are mult de-a face cu acest lucru. Ambii par să fie dispuși să riște un război nuclear pentru a se menține la putere”.
Acest nivel de a analiza ignoră în mod intenționat probabilitatea destul de mare a reluării negocierilor dintre cele două Coreo, în timpul mandatului lui Trump.
3. Mai mulți democrați, mai mulți judecători activiști
Soros a ales cu grijă formularea din această parte a discursului său pentru a face să pară imparțial. Din păcate pentru el, trecutul său important de donator în politica din America, precum și modul în care a refuzat să se ocupe de oricare dintre aceste probleme atunci când candidatul său favorit de la începutul anilor 2000 – Barack Obama era în funcție – nu îl poate scuti de partizanat, așa cum ar vrea.
„Apreciez la Trump motivarea excelentă pe care a dat-o a susținătorilor de bază, dar pentru fiecare susținător câștigat, el a creat cel puțin egal numărul de adversari, care au fost la fel de puternic motivați.
De aceea, mă aștept la o victorie covârșitoare a democraților în 2018. Obiectivul meu personal în Statele Unite este de a ajuta la restabilirea unui sistem de funcționare a două partide. Acest lucru va necesita nu numai o victorie zdrobitoare în 2018, ci va fi nevoie și de un Partid Democrat care să aibă ca scop o redistribuire nepartizană, numirea judecătorilor bine calificați, un consens corect realizat și alte măsuri care impun funcționarea unui sistem de partid.”
Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4034 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: