Reclame
ULTIMELE STIRI!

Chuck Norris își încetează cariera de actorie pentru a-și îngriji soția care a fost otravită

Chuck Norris îșîncetează cariera de actorie pentru a-șîngriji sotia care a fost otravită Unele celebrități sunt atât de iconice încât au ajuns sa fie cunoscute pe întreg globul. Unul dintre acele megastaruri este legenda faimoasă, Chuck Norris.

Inițial Norris a devenit renumit pentru abilitățile sale de arte marțiale și a jucat în numeroase filme de acțiune de la Hollywood. El este, de asemenea, bine cunoscut pentru rolul său din serialul „Walker Texas Ranger”, printre alte emisiuni de televiziune.

Acum, Norris a anunțat că renunță la cariera sa de film. El spune că își încheie actoria pentru a se concentra asupra soției sale și pentru a-i salva viața. Familia lui are nevoie de rugăciuni în acest moment!
„Am renunțat la cariera mea de film pentru a mă concentra pe Gena; toată viața mea acum este legată de menținerea ei în viață. Cred că această problemă este atât de importantă „, a spus Norris, potrivit Faith Family America

Cuplul crede că trupul ei a fost afectat de injecțiile care i-au fost administrate înaintea unui test radiographic pentru a verifica poliartrita reumatoidă. Fiind in varstă de 54 de ani ea suferă acum cu dureri de arsură la nervi și probleme de rinichi și la un moment dat în timpul acestei încercări, acum patru ani, se temea că va muri, potrivit lui Rare.

Norris și soția sa au depus chiar procese de judecată împotriva producătorilor de dispozitive medicale și susțin că substanțele chimice al acestor producători slăbesc organismul și i-au otrăvit soția. Până acum, Chuck și soția lui au cheltuit 2 milioane de dolari pentru tratamentul ei.

„La câteva ore după prima împunsătură m-am simțit ca si cum tot corpul meu a luat foc – ca și cum ar fi trecut acid prin el”, a spus Gena Norris. „Arsurile au fost la început izolate, dar au continuat să se răspândească. E înfricoșător și sfâșietor – este un secret vicios si urât, care a fost păstrat ascuns – ceva ce Chuck și cu mine suntem hotărâți să schimbăm „, a continuat Gena.

https://rodiagnusdei.wordpress.com/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4006 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: