Reclame
ULTIMELE STIRI!

FOTO. 40.000 de francezi la Marșul pentru viață 2018 de la Paris: „Noi votăm și nimic nu se întâmplă. Ca să ne facem auziți venim”

40.000 de francezi au participat la a 12-a ediție a Marșului pentru viață de la Paris, cu tema „De la întuneric la lumină”. În ciuda unei ploi torențiale, marșul a durat 4 ore!

 

Scopul declarat de organizatori:

Să luptăm pentru o societate în care avortul nu mai este văzut ca ceva banal și să cerem o educație reală, prevenție și politici de asistență care să ajute părinții să evite teribila realitate a avortului.

 

În acest an a fost cel mai mare număr de participanți. Pentru prima dată, organizații importante din Franța au participat la marș. Astfel a fost Fundația Jérôme Lejeune, cel mai important finanțator al cercetărilor afecțiunilor genetice din Franța, înființată de cel care a descoperit cauzele sindromului Down special pentru a ajuta persoanele cu sindrom Down și dreptul lor la viață.

 

Purtătorul de cuvânt al Marșului de la Paris, Emil Dupont, a declarat:

Este important să rupem tăcerea și să vorbiți despre consecințele avortului, despre care nimeni nu vrea să spună nimic. Trebuie să facem asta. Este foarte important să lucrăm împreună pentru viață.

 

Ana del Pino, coordonatorul european al Federației One of  Us, a subliniat necesitatea unității și a cooperării între toate grupurile europene pro-viață, pentru a „realiza un front comun în apărarea maternității, a familiei și a vieții”.

La Marșul de la Paris au participat și delegații ale mișcărilor pentru viață din Olanda, Spania, Germania, Italia și Portugalia.

Pablo Siegrist, de la Fundația Jerome Lejeune din Spania, a declarat că grupul său a participat la Marșul de la Paris deoarece legile privind maternitatea surogat, avortul și eutanasia au „un efect clar, dincolo de granițe și de aceea credem că avem un obiectiv mult mai cuprinzător, de a apăra toată lumea”. El a mai spus:

Credem că viața este o comoară indiferent de abilitățile fizice sau mentale pe care o persoană le poate avea și credem că fiecare persoană are mult de dăruit lumii. Ne ridicăm vocile pentru toți, indiferent de situația lor.

Alvaro Ortega, președintele Fundației spaniole  +Vida (+Viața), din partea căreia a participat unul dintre numeroasele grupuri de tineri de la marș, a spus motivul pentru care au venit:

Credem că este absolut necesar să apărăm pe cel mai nevinovat și lipsit de apărare, care este copilul conceput, dar care nu s-a născut încă.

http://stiripentruviata.ro/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4394 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: