Reclame
ULTIMELE STIRI!

De ce tot mai mulți tineri aleg să plece din România? Reportaj Alfa Omega TV

Fenomenul de emigrare continuă să fie a doua cauză principală a reducerii populației României. Potrivit Institutului Național de Statistică, la ultimul recensământ, în 2011, erau peste 20 de milioane 121 de mii de români, iar la 1 ianuarie 2017 populația rezidentă era de aproximativ 19,6 milioane. Națiunea noastră pare a fi sub blestem.
În Cartea Psalmilor, în Psalmul 109 cu versetul 10, este un cuvânt care se potriveşte, parcă, pentru naţiunea noastră. Naţiunea noastră parcă este sub un blestem. Aici scrie aşa: „Copiii lui să umble fără niciun căpătâi şi să cerşească, să-şi caute pâinea departe de locuinţa lor dărâmată!” A menţionat Ilie Popa, pastor, Biserica „Peniel” – Viena.
Tinerii pleacă din dorința de a se realiza și cred că au mai multe șanse în străinătate, dar și din cauza instabilității și a corupției.
Va veni vremea când Dumnezeu va binecuvânta România şi va aduce restaurarea economică. Şi dacă eşti în diasporă sau dacă te gândeşti să pleci în diasporă, sfatul meu ştii care este? NU PLECA FĂRĂ DUMNEZEU! A spus Ilie Popa, pastor, Biserica „Peniel” – Viena.
Occidentul nu îi atrage doar pe tineri, ci și pe cei care doresc să asigure un trai mai bun familiei. Aceasta, însă, poate avea și efecte negative.
Copiii cresc fără părinţi. Cei mai mulţi se confruntă cu probleme de depresie. Devin răzvrătiţi, pentru că imaginea pe care ei şi-o fac cu privire la Dumnezeu este imaginea pe care o au despre părinţi: părinţii i-au abandonat – Dumnezeu m-a abandonat. Cresc cu răzvrătirea asta faţă de Dumnezeu şi cu indiferenţă – dacă Dumnezeu este indiferent faţă de mine, de ce mi-ar păsa mie ce vrea Dumnezeu de la mine? Au mai apărut probleme de imoralitate, de divorţ, din cauza faptului că au stat separat prea mult timp. A afirmat Petru Bulica, pastor, Biserica „Betel” – Timişoara.
Fiecare familie cântăreşte nevoile, se sacrifică. Dar vreau să vă spun ceva: NU SE MERITĂ SACRIFICAT PE ALTARUL FAMILIEI… NIMIC, pentru bani, pentru bunăstare. Nu se merită cei mai frumoşi ani ai tinereţii, ai căsniciei, să fie sacrificaţi pentru o casă, pentru maşină, pentru gospodărie. În momentul când ai terminat gospodăria, când ai făcut casa, când ai terminat toate lucrurile, îţi dai seama că sunteţi doi străini, doi oameni total diferiţi. A precizat Ilie Popa, pastor, Biserica „Peniel” – Viena.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond creștin 706 – 28 ianuarie 2018. Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4034 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: