Reclame
ULTIMELE STIRI!

Draga mea, nu-ți da inima.

 E seară, nu îmi văd ochii de oboseală, dar vreau să îți las un gând. Ți-l spun cum i l-am spus surioarei mele, așa cum mi-l spun și mie zilnic.

Draga mea, nu-ți da inima celui care nu își ține cuvântul.

E simplu. Chiar nu există ”am uitat”. Da, există ”am fost ocupat”, dar în acest caz te anunță că a intervenit ceva și face o prioritate ca în cel mai scurt timp să își țină cuvântul. Țin minte că un băiat trebuia să vină la o oră pentru a rezolva împreună ceva probleme legat de un proiect. Dar nu a mai venit. Eu l-am înțeles, că așa sunt eu, dar tati mi-a zis: ”Nu există așa ceva. Cuvântul e cuvânt. Nu promite, dacă nu poți face.” Și da, poate am un tată demodat, dar mă iubește și dacă trebuie să mă aștepte la gară la ora 9, el la ora 9 e acolo, chiar dacă arde mâncarea pe foc. Ține minte, draga mea, cuvântul dat, e dat. Și se aplică în orice lucru, mic sau mare, de fapt, de nu e în cel mic, să nu mai ai pretenții la cele mari.

Nu-ți da inima celui care nu-și respectă părinții.

Tu ești fată, mereu vei ține la părinții tăi și vei avea o legătură strânsă și vei dori ca cel căruia i-ai dat inima ta să îi iubească la rândul lui. Doar că îi va iubi până când vă întoarceți din luna de miere, dar dacă pe ai lui nu i-a respectat să nu te aștepți să îi respecte pe ai tăi. Nici gând. Uită-te bine.

Nu-ți da inima celui care nu are nevoie de ea.

Și e simplu. Mulți băieți au nevoie de un corp pe care să pună mână, de niște buze pe care să le sărute, de niște mesaje pentru a-și umple timpul liber, de niște cuvinte de încurajare care să le gâdile orgoliul, dar nici pe departe nu au nevoie de inima ta. Un băiat care îți vrea inima, da, o să îți placă corpul, dar nu se va atinge de el, da, o să dorească timpul tău, dar nu îl va monopoliza, da, o să îi placă să îi spui cât e de incredibil, dar nu va face din asta centrul discuțiilor voastre. Fii atentă și deschide ochii.

Nu îți da inima celui care are nevoie de a fi ridicat.

Măi, fată, tu, serios. Am trecut pe aici. Dar e greu. Obositor. Și azi și mâine auzi aceeași poezie. Și e nevoie să îl ridici ca pe un copilaș. Sincer, acel băiat nu are nevoie de inima ta, are nevoie de mila ta. Și mila se găsește la biserică ori în odăiță. Dacă ai chef de ridicat pe cineva, sunt destule fete care au nevoie de o soră. El să își vadă de slăbicbiuni și apoi să caute inimi. Cum să îți dai seama de asta? Deși va fi frânt și căzut de multe ori, nu va căuta la tine ajutor pentru a-l ridica, ci va merge întâi la Dumnezeu și apoi la tine.

Nu-ți da inima celui care nu o cere de la tatăl tău.

No, bun, asta nu e din peisaj. Mă uitam la Princess Cut cu o prietenă. Îi ziceam că eu vreau ca băiatul să vorbească cu tata. Tace și zâmbește. Astea sunt doar în filme? Întreb eu, gândind ce gândește. ”Da, alta e realitatea.” Da, poate o fi, poate că sunt doar filme, dar când mă uit în jur, nu am să mă mulțumesc cu mai puțin. Și știi de ce? Deoarece băiatul care bate doar așa, s-ar putea să plece și tu rămâi cu răni, cu regrete. Dar un băiat care se gândește să vorbească cu tatăl tău, nu va putea să se joace cu inima ta. De fapt, probabil că mai sunt și din ăștia.

Uite, tu alegi cui îi dai inima. Nu e alegerea băiatului. E a ta. Doar a ta. Dumnezeu putea alege în locul tău, dar te-a lăsat pe tine. El va binecuvânta ceea ce ai ales, dacă ai ales în El.

Dacă vei plânge după, nu e vina băiatului. Că până la urmă el a încercat. Și-a făcut partea, dar nu uita că tu dictezi cât de sus să sară. Mă refer la zid, la cât e de înalt. Tu. Iar lucrurile mici, cuvântul dat, rescpectul, seriozitatea, eh, de fapt, nu sunt lucruri chiar atât de mici.

Te îmbrățișez,

iar când vine vorba de inimă, alege cu mintea.

https://www.boradoroteea.com/single-post/2018/01/25/Draga-mea-nu-%C8%9Bi-da-inima

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4034 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: