ULTIMELE STIRI!

Cum să procedeze părinții creștini la nunta copilului lor necredincios?

Întrebarea aceasta a fost adresată de părinți creștini care doresc să știe cum să procedeze potrivit cu învățătura Domnului Isus Hristos la nunta copilului lor care încă nu este creștin:

Pace și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe dumneavoastră și familia dumneavoastră, biserica pe care o păstoriți. am mai multe întrebări și am primit răspunsuri la unele din alte înregistrări de-ale dumneavoastră, Dar aș vrea să știu dacă o familie de pocăiți pot asista la o nuntă ortodoxă. Se căsătorește băiatul mai mic și nu-i întors la Domnul, iar eu, soțul, băiatul cel mare cu nora suntem pocăiți. Ce ne sfătuiți? Mulțumesc.

Nu cunosc în ce măsură v-a reușit să-l creșteți pe copil în învățătura Domnului Isus Hristos. Poate acum doar ați crezut în Evanghelie, iar copiii sunt deja mari și nu doresc încă să primească credința și să o urmeze sau poate au primit în copilărie, dar au rămas indiferenți față de mântuire și încă se complac în trăirea fără Dumnezeu. Oricare nu ar fi motivul, trebuie să luați bine seama și să vă conduceți și acum de următoarele cuvinte din Biblie:

Şi voi, părinţilor, nu întărâtaţi la mânie pe copiii voştri, ci creşteţi-i în mustrarea şi învăţătura Domnului. (Efeseni 6:4)

Dacă veți refuza să mergeți la nunta copilului sau îi veți impune ce să facă și ce să nu facă la nuntă, prin aceasta îl veți întărâta, adică îl veți provoca la mânie și nu trebuie să faceți astfel. Trebuie să vorbiți cu respect cu copilul dvs. și să-l asigurați că îl iubiți și doriți să aibă o căsătorie fericită, dar să-i amintiți de principiile Evangheliei după care trăiți acum și pe care l-ați învățat și pe el și că veți aprecia dacă în organizarea și desfășurarea nunții el sau ea se va conduce de aceste principii. Să-i spuneți că astfel vă veți simți cinstiți ca și părinți și aceasta va aduce binecuvântare și pentru el sau ea, căci este scris:

citeste mai mult: https://moldovacrestina.md/cum-sa-procedeze-parintii-crestini-la-nunta-copilului-lor-necredincios/

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5276 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: