Reclame
ULTIMELE STIRI!

Scrisoare deschisă băieților care au călcat strâmb

Dragi băieți,

Azi vă scriu vouă. Bine, nu tuturor, doar acelora care ați dat-o în bară. Poate nu v-ați pierdut viginitatea, poate și asta, dar celor care ați făcut lucruri pe care le regretați. Un prieten îmi zicea: ”Nu regret acea relație, regret doar anumite lucruri pe care le-am făcut.”

Azi vă scriu vouă. De ce? Deoarece nu credeți în ceea ce poate face harul.

Vă uitați la voi, la ceea ce ați făcut, poate ați fumat, băut, ori poate v-ați luptat cu pornografia, masturbarea sau alte lucruri și vă vedeți nevrednici. Nevrednici pentru o fată ca ea. O fată care în viața ei nu s-a ținut de mână cu un băiat, nu și-a dat inima, trupul, buzele, primul zâmbet dimineața și ultimul seara.

Că în astea spirituale e ca în cele pământeți. Fata femeii de serviciu nu se poate căsători cu băiatul președintelui. Nu face sens. La fel și aici, puritana nu se poate căsători cu păcătosul. Nu că așa gândești? Nu îți vine să zici că roata se întârte și sigur trebuie să alegi o fată care să te joace pe degete ori să îți frângă inima?

Hai să îți zic ceva.

Acel gând nu vine de la tine. Nu. Nici de la Dumnezeu.

Dragul meu, e vorba de har. Harul a făcut din Saul un Pavel. Mai vezi un alt om al Bibliei care să aprecieze harul la fel de mult ca el?

Eu nu.

Da, poate ai dat-o în bară, deși ai crescut în biserică. Poate nu îți petreceai nopțile sărutând o fată, dar le petreceai în fața filmelor pentru adulți. E tot acolo. Și una și alta are consecințe. Și știi asta, nu trebuie să îți spun eu. Dar, din momentul în care Dumnezeu te-a luminat și ai înțeles, te-ai pus deoparte, să știi că ești un alt om.

Da, pentru oameni mereu vei fi acel ”știu eu cine ai fost când ai fost tânăr.” Da, dar pentru Dumnezue ești o făptură nouă. Cele vechi s-au dus, toate, dar toate s-au făcut noi.

Mie nu îmi e greu să mă abțin de la fumat. Știi de ce? Nu am fumat niciodată. Dar unul care a fumat și s-a lăsat, face un efort inexplicabil pentru a nu se întoarce la vechiul obicei. Și da, același lucru e și cu relațiile. Poate ai sărutat fete, dar într-o zi ai luat o decizie ca următoarea fată pe care o vei săruta va fi soția ta. Foarte bine ai făcut. Dar cred că știi mai bine decât mine că nu e ușor să reziști tentației, din moment ce cunoști ce dulce e plăcerea sărutului. Eu știu cum e la nivel logic, dar tu îi știi gustul.

Eu te apreciez nu pentru trecutul tău, ci pentru momentul în care ai spus STOP. Da, ai dat-o în bară, dar când Domnul te-a căutat în grădină, ai ales să fii Pavel, nu Adam.

Da, poate că vor fi fete care îți vor spune pas, doar pentru că nu ești la fel de pur, dar hai să îți spun. Nu este om fără pată. Nici măcar fata care ai zice că e de pus în ramă. Nu. Da, poate e mai curată în unele domenii, dar e tot un dalmațian în altele.

Acum la final sper din inimă să înțelegi că nu trecutul tău te definește, ci trecutul lui Isus. Și în palmele Lui e scris Golgota. Mai clar, ești iertat și eliberat.

Te rog, nu trăi îndoindu-te de acest lucru.

Cu drag,

o fată care a gustat harul

Aici e noua pagină pentru revista Inima de prințesă. Vă aștept acolo. 

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4176 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: