Reclame
ULTIMELE STIRI!

Fetelor, când ne-am împotrivit ultima dată păcatului până la sânge?

Inceputul de an a fost pentru mine obositor. Mă lupt de ceva timp cu anumite lucruri, unele păcate, căderi. Și uneori ajung tot unde am fost acum mult timp. Și îmi vine să îmi trag palme. În timp ce puneam niște haine pe raft, parcă aud o voce:

”Când te-ai împotrivit păcatului până la sânge?”

Mi-a venit în minte dorința de a-mi găsi scuze, de genul: ”Păi am stat prea mult timp pe Facebook, așa că l-am închis. Treabă rezolvată.” Dar imediat a venit al doilea gând: ”L-ai închis pe acela, acum stai pe Instragram.”

Și da, seara îmi pun capul pe pernă plin de remușcări. Am avut timp, și nu l-am folosit cum a trebuit E păcat, nu?

E doar un exemplu. Unul simplu. Ideea mea e și mai simplă, de fapt, nici măcar nu e ideea mea. ”Dacă ochiul tău te face să cazi în păcat, scoate-l.” Și pasajul continuă. Generația noastră e una superficială, e atât de superficială că până și pocăința ne e la minut.

Doamne, ne pare rău, nu mai facem.

Asta până imediat. Suntem ca pruncii. Le promit părinților că nu mai pun mână de borcanul cu miere, dar după două minute, iar sunt acolo.

Am primit multe mesaje în care eram întrebată cum să fac să nu cad, să nu mă întorc la vechile obiceiuri. Și spuneam câteva lucruri, dar primeam răspuns: ”Nu merge.”

Ideea e că noi nu vrem să meargă.

Știm că a sta toată ziua pe rețelele de socializare nu ne face bine, dar tot stăm. Știm că a vorbi cu 50 de băieți în același timp, nu e spre folosul nostru, dar tot facem asta, că doar, doar tot o să cadă unul. Și mai știm că iluziile la nivelul minții sunt păcat, dar tot ne complacem în ele. Știm că o mângâiere, duce la un sărut, sărutul duce la un alt sărut, eh, știți voi continuarea.

De ce facem asta?

Pentru că toate astea au gust bun, toate astea ne dau o satisfacție de moment, dar una care ne place. Știi ce greu e să stai să citești Biblia până la 12 noaptea? Oiiioiii. Dar să te uiți la un film? Doar unul, hai să fie două.

Oare înfrânarea poftelor nu e uciderea lucrurilor care ne depărtează de Dumnezeu?

Fiecare avem luptele noastre. Trăim într-o perioadă a libertății, dar tocmai această informație ne depărtează de Cristos. Suntem la un click distanță de alți oameni. E ușor să nu ne plicitisim. Orice are un gust mai bun decât o memorare de verset.

Țin minte că aveam aplicația Messenger și mă puneam ca tot omul să citesc din Biblie. Nu citeam bine, că primeam un mesaj. Îl puneam deoparte și citeam. Un altul. Și am renunțat la a citi pentru a răspunde. Era ceva urgent.

Poate voi sunteți mai puternice decât mine, dar vă las și vouă această întrebare.

Când te-ai împotrivit păcatului în așa fel încât să fie cu durere? Să suporți durerea, să strigi de durere, dar totuși să nu dai înapoi. Și lupta aceasta se dă la nivelul minții. Acolo curge mult sânge. Dar oricât de mult ar durea, tot nu e mai mult decât cel vărsat pe Golgota.

Fă o lista cu lucrurile care crezi că nu sunt în conformitate cu voia Sa. Apoi găsește moduri în care să faci curat și să lupți împotriva lor.

https://www.boradoroteea.com/single-post/2018/01/21/Fetelor-c%C3%A2nd-ne-am-%C3%AEmpotrivit-ultima-dat%C4%83-p%C4%83catului-p%C3%A2n%C4%83-la-s%C3%A2nge

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4102 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: