Reclame
ULTIMELE STIRI!

Fetelor, hai să nu ne scoatem ochii din cauza băieților!

Scriu din nou seara târziu. De fapt, la voi e mai târziu decât la mine. Voiam doar să vă spun ceva, un gând care tot îmi trece prin cap de mult timp.

Nu te certa cu o altă fată pentru un băiat.

De unde și până unde acest gând.

Din vasta mea experiență de 24 de ani.

Da, ai auzit bine, ce să fac, nu pot fi chiar perfectă. Nu am avut prieten, dar mi-a fost drag un băiat sau altul. Că doar nu sunt de fier.

În momentul în care simpatizam un băiat, nu știu cum se făcea că începusem să displac fetele care erau în raza lui de acțiune. La început nu eram conștientă de asta, dar când mi-a mai venit și mie mintea la loc, mi-am dat seama că ceea ce fac nu e bine, e chiar păcat.

Și știm noi cum suntem, amabile de surpafață, uneori mai reci, cu greu spunem un cuvânt bun despre eventuala rivală.

Dar STOP.

Ceva e greșit.

Greșit de tot.

De când și până când trebuie să apărăm noi o eventuală relație? Una care e doar la nivelul imaginației noastre, ori poate chiar începe să se lege ceva cu adevărat. Tot acolo e.

Draga mea, nu e treaba ta să spui celorlalte fete că acel băiat e al tău. Nu. E treaba lui, iar dacă nu face asta, eh, nici măcar nu te vede, ori doar se joacă.

Dacă el nu lasă vânatul celorlalte, eh, ia-ți coada și închide ușa.

Știți de ce?

Pentru că poți pierde prietenii incredibile.

Poate că acel băiat oricum într-o zi va alege o altă fată, poate una venită mai știu eu de pe unde, și pierzi o relație de prietenie cu o fată, o soră în Domnul, doar că așa îți zic ție hormonii și imaginația.

Nu, e treaba ta să stai în banca ta. Un băiat îmi zicea: ”Să îi spui inimii să stea cuminte până când el îți spune verde în față.” ȘI asta îți spun și eu.

Nu are rost să rupi relații cu o fată care peste ani poate să stea în rugăciune alături de tine în miez de noapte, pentru niște mesaje din când în când, pentru niște likeuri și niște zâmbete.  (Să nu te impresioneze likeurile, chiar dacă sunt la fiecare postare/imagine. Așa cum îți dă ție, dă și altor 50 de fete. Sunt ca apa de ploaie, aia de vară. După 5 minute uiți că a fost.)

Nu, spune-i inimii să stea în banca ei. Pune-o și în ultima bancă dacă vrei. Și de acolo va fi scoasă într-o zi la răspuns.

Da, am trăit și clipe amuzante. Când vorbeam cu un băiat și în ziua în care ne-am văzut, a fost tot ochi pentru o altă fată. A fost un fel de plâns-râs. Ca o glumă, prima întâlnire să fie într-o grupă mare de fete, una ca una. Asta e o glumă, dar fă orice ține de tine să nu rupi relații.

Nu purta pică, dacă o alege pe alta în locul tău nu înseamnă că ești mai prejos. Cunosc și acest sentiment. Și doare. Nu. A ales. Și e bine. Nu e vina fetei că a ales-o pe ea. Nu a ales-o pentru că era mai bună decât tine. A ales-o pentru că era ceea ce lista lui căuta. E în regulă, ești la fel de valoroasă. Nu rupe relații. Eliberează-ți inima.

Știu e greu. Pentru mine am scris aceste rânduri. Să mă motiveze să fiu așa cum vrea Dumnezeu. Să am o inimă gata să iubească, chiar dacă acea fată este aleasă în locul meu.

Dacă un băiat te vrea, va merge kilometri, va lăsa ce are de făcut deoparte, va lăsa alte fete pentru a te cuceri pe tine. Poate o va lua la pas. E ok, cucerirea nu e treaba ta, nici apărarea. Adică, da, ai de apărat, culmea e că trebuie să îl aperi de cel care îl cucerește, nu de alte cetăți.

Acesta a fost gândul meu.

E treaba lui să spună lumii că îi ești dragă, nu a ta. Deșci, șezi blândă.

https://www.boradoroteea.com/single-post/2018/01/20/Fetelor-hai-s%C4%83-nu-ne-scoatem-ochii-din-cauza-b%C4%83ie%C8%9Bilor

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4199 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: