Reclame
ULTIMELE STIRI!

Ca o relație să fie bună, trebuie să fii adevărata tu.

În ultimul timp mi s-a spus de multe ori: ”O relație nu e ușoară, ai să vezi tu.”

Da, știu că nu e ușoară. De aceea am zis pas până acum. Da, poate o fi fost frică, ziduri de piatră care nu au căzut oricât aș fi vrut eu. Uneori am plâns, alteori am sărit în sus și în jos de bucurie de ce m-a păzit Domnul.

Uneori am vrut să vorbesc cu cineva doar din plictiseală, sper că sunt singura de aici care a făcut asta. Dar după primul ”sunt bine”, știam că sunt în casa greșită. Iar primul motiv pentru care eram în casa greșită era pentru că aveam o motivație greșită.

Voiam atenție. Lucrurile s-au tărăgănat și într-un final s-au oprit.

Știi unde duce motivația greșită?

La a nu fi tu.

Chiar nu ești tu. Pentru a primi atenție de la cineva care își dorește atenție trebuie să te zbați să faci pe femeia super puternică, pe cea care face lucruri interesante în fiecare zi. Dar uneori zilele sunt banale. Nu în fiecare zi ucidem dragoni și salvăm zâne din castel.

Nu. Ceea ce se întâmplă în acele momente, atunci când nu mai ai nimic de povestit e scăderea interesului. Și comunicarea s-a dus.

Al doilea motiv pentru o relație care merge fără roți, ghicește ce? E tot o motivație greșită.

De ce mă repet?

Că am uitat să ne analizăm. Să vedem de ce facem un lucru, de ce alegem să vorbim cu un om, de ce refuzăm să stăm la povești cu un altul.

Fetelor, să fim sincere cu noi. E o alegere iubirea. Noi alegem lângă cine să rămânem, dar nu lângă toată lumea vom putea clădi la fel de ușor.

Aici e cheia. Nu cred în predestinare. Cred în alegere. Eu aleg și Dumnezeu binecuvintează ceea ce aleg, dacă e în Domnul.

Al treilea motiv e dat de golurile emoționale, sociale și culturale

Dacă în copilărie tatăl e absent, ori nu știe cum să iubească, eh, îți scrie azi și mâine el deja știe toată povestea vieții tale. La o nuntă anul trecut un prieten îmi spune: ”Când o fată are nevoie să i se spună că e frumoasă nu își știe valoarea, cu alte cuvinte, tatăl ei a uitat să fie tată și în domeniul emoțional.” E un gol acolo. Ne deschidem ușor, băiatul se sperie și pleacă. Ori, rămâne și profită. Nu intrăm în detalii acum. Ca să fii tu, trebuie să știi cine ești. Să pui degetul pe rană și să mergi la Medic. Abia apoi poți să te gândești la un el.

Da, niciodată nu vom avea maturitatea deplină, mereu vom fi prea mature pentru alții și prea copile pentru unii. E valabilă și reciproca. Dar noi nu trebuie să învățăm să fim noi de dragul băieților, ci în momentul în care vezi cine ești, vezi mult mai clar ce a făcut Dumnezeu pentru tine.

Practic, știi că ai o problemă în a te deschide ușor, ridică  bariere și mai mari în acel domeniu. Îți e tare drag de el, l-ai îmbrățișa lung și tare când vă vedeți, vezi clar că nu e bine, mai ales pentru el. Așa că ai de ales. Fie lași îmbrățișatul lung de tot, fie alegeți să vă vedeți în preajma unei rude mai mature. Ai dreptul să alegi. Plăcerea azi ori binecuvântarea mâine.

Da, poate habar nu am ce e aceea o relație, dar acesta e farmecul de a nu avea una. Vezi mai bine minusurile relațiilor din jurul tău. Nu, nu mă refer la bârnă.

Învață să vezi cine ești cu adevărat, ca să îl vezi pe acel ”EL” cu ochi curați.

Ca să faci asta, trebuie să înveți mai multe despre cine este Dumnezeu. Simplu.

https://www.boradoroteea.com/single-post/2018/01/16/Ca-o-rela%C8%9Bie-s%C4%83-fie-bun%C4%83-trebuie-s%C4%83-fii-adev%C4%83rata-tu

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3800 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: