ULTIMELE STIRI!

Casa Albă anunță Ziua Libertății Religioa

În dimineața zilei de marți, președintele Donald Trump a proclamat public 16 ianuarie ca zi națională a libertății religioase. El a cerut americanilor să sărbătorească această zi, pentru a „ne aduce aminte de moștenirea comună a libertății religioase”. Anunțul președintelui sa adresat atât libertății religioase pe plan internațional, cât și în Statele Unite.

În discursul său, președintele Trump a subliniat mai întâi rolul unic al Statelor Unite în încurajarea și menținerea libertăților religioase. El a reamintit, de asemenea, publicului angajamentul său față de principiile americane timpurii, care vor ajuta la „libertatea noastră fundamentală care stă la baza democrației noastre”. Proclamația a promis, de asemenea, condamnarea continuă a extremismului, a terorismului și a violenței împotriva oamenilor de credință, deoarece „ne străduim pentru ziua în care oamenii de toate credințele își pot urma inimile și se închină după conștiințele lor”.

În fiecare an, președintele va declara 16 ianuarie drept Ziua Libertății Religioase, care comemorează aniversarea trecerii Statutului de libertate religioasă Virginia din 1786, scrisă de fostul președinte Thomas Jefferson.

Managerul Advocacy al ICC, Nate Lance, a declarat despre proclamare: „Anunțul președintelui Trump din 16 ianuarie ca Ziua Libertății Religioase este extrem de binevenită și extraordinar de oportună, această proclamare fiind un mesaj critic care demonstrează solidaritatea cu cei persecutați pentru credințele lor. , sperăm că Senatul va urmări conducerea administrației prin confirmarea rapidă a lui Gov Brownback în calitate de ambasador la nivel înalt pentru libertatea religioasă internațională.Acest rol este vital pentru promovarea libertății religioase ca element central al politicii externe a țării noastre. el a spus: „Credința respiră viața și speranța în lumea noastră”. Este rugăciunea ICC ca acest anunț să ducă la o mai mare atenție acordată cauzei libertății religioase.

https://www.christianheadlines.com/blog/white-house-announces-religious-freedom-day.html

 

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4605 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: