ULTIMELE STIRI!

Polonia a publicat o listă cu datele a sute de pedofili

O listă cu numele, fotografiile și adresele a aproape 800 de pedofili și agresori sexuali a fost publicată de ministerul Justiției de la Varșovia, care astfel vrea să urmeze exemplul Statelor Unite, scrie Deutsche Welle.
Lista conține numele, datele și locul nașterii și domiciliul a 768 de pedofili și făptași ai unor agresiuni sexuale asupra minorilor cu vârste sub 15 ani.
„Dreptul de a ne proteja copiii se află deasupra dreptului infractorilor la confidențialitate”, a spus ministrul polonez al Justiției, Zbigniew Ziobro, care crede că această măsură reprezintă „un progres” și poate ajuta autoritățile să prevină posibile viitoare astfel de infracțiuni.
Informațiile sunt practice mai ales pentru familiile din Polonia, a mai spus ministrul Ziobro. Este suficientă introducerea în motorul de căutare a numelui de familie sau a locului de reședință și orice părinte poate afla dacă în imediata apropiere a copiilor săi trăiește vreo persoană potențial periculoasă, a explicat la postul public de radio un reprezentant al departamentului responsabil cu publicarea listei.
Diverse sondaje de opinie arată că, în cazurile de pedofilie, polonezii ar încuraja, în proporție covârșitoare, castrarea chirurgicală, închisoarea pe viață sau chiar pedeapsa cu moartea.
Nu este limpede dacă pe listă se regăsesc și preoții catolici condamnați legal pentru pedofilie sau agresiuni sexuale. Conform Ministerului Justiției, lista ar fi fost întocmită în octombrie 2017 tocmai pentru a le oferi ocazia persoanelor vizate să se apere, pe cale juridică, față de publicarea acesteia.
Pe lânga lista cu cele 768 de persoane condamnate mai există un al doilea tabel care include numele a aproximativ 2.600 de infractori pedepsiți pentru agresiuni sexuale ceva mai ușoare. Aceasta este disponibilă numai pentru utilizatorii înregistrați din domeniul educației și are scopul de a le da posibilitatea cadrelor didactice din creșe, grădinițe, școli și organizații pentru copii și tineret să nu coopteze în echipele lor pedofili. Cine totuși o face, riscă să primească amendă.

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5407 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: