Reclame
ULTIMELE STIRI!

O fostă atee și stripteuză: „Dumnezeu mi-a anulat cele cinci programări pentru avort!”

A fost stripteuză și prostituată timp de 7 ani, folosind alcoolul şi sexul pentru a uita de durerea provocată de molestarea suferită în copilărie. A trăit pentru bani şi s-a simţit complet moartă în interior, fără nicio conexiune cu Dumnezeu, până când, în mod miraculos, cele cinci programări pentru avort i-au fost anulate.

Amy Donewald a crescut într-o familie publică. Tatăl ei, Bob Donewald, a fost antrenor asistent la echipa de baschet Indiana University Hoosier, echipă condusă de legendarul Bobby Knight şi mai târziu antrenor principal la Universitatea de Stat din Illinois. Dar, la vârsta de 13 ani, ea a fost violată de către unul din membrii echipei antrenate de tatăl ei.

“Am luat decizia de a-mi ţine gura, ceea ce s-a dovedit a fi o decizie toxică pentru mine”, a povestit ea.

Amy şi-a îndreptat atenţia către sex şi alcool. Câştigarea în timpul colegiului, la vârsta de 19 ani, a unui concurs pentru stripteuze amatoare a lansat-o pentru o perioadă de 7 ani în industria sexului „ce a degenerat în prostituţie în Las Vegas şi Beverly Hill”.

Ceea ce trebuia “să fie doar o decizie pentru o seară” a devenit un stil de viaţă, iar ea s-a trezit “făcând parte dintr-o cu totul altă cultură: industria sexului”.

Însă, a realizat că banii pe care îi avea acum din plin nu o puteau face fericită – lucru pe care ea l-a numit “un moment cu adevărat de singurătate pentru mine…Fac bani, dar îmi vând sufletul pentru a-i dobândi”. Dar, în ciuda mai multor încercări nereuşite de a se concentra asupra altor obiective şi a ieşi din industria sexului, a continuat să se întoarcă la vechile ei obiceiuri.

În apropierea zilei când avea să împlinească 26 de ani, a rămas însărcinată cu fiul ei, dar a decis că nu e pregătită să fie mamă.

“Eram însărcinată cu băiatul meu şi am mers să fac avort pentru că în interior sufletul meu era pustiu”, a spus ea, adăugând că “a simţit că nu merită să fie mamă”.

“Eram atee la vremea aceea, dar m-am  rugat. Ce era amuzant e că mă rugam în timp ce eram atee”, a spus Donewald. “Şi am zis: <<Doamne, nu ştiu dacă exişti cu adevărat sau dacă mă poţi auzi, dar eu nu cred că tu vrei ca eu să fac asta. Dar eu nu voi fi cea care o să opresc asta. Tu să opreşti asta.>>”

“Am făcut 5 programări diferite şi toate au fost anulate“, a declarat ea.

citeste mai mult: http://stiripentruviata.ro/o-fosta-atee-si-stripteuza-dumnezeu-mi-anulat-cele-cinci-programari-pentru-avort/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3814 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: