Reclame
ULTIMELE STIRI!

GHIȚĂ IGNAT: „Iubitul” de pe net…

A trecut ceva timp de la ultima scrisoare pe care v-am trimis-o… nu am devenit mai leneș, nici nu am dus lipsă de creion și hârtie, ci doar am ales să am un timp mai special cu Dumnezeu. Nu mă aștept ca toată lumea să mă înțeleagă, dar sunt anumite momente în viață când ai șansa să poți fi singur într-o cameră 23 de ore pe zi și să alegi să petreci cât mai mult din acest timp în prezența lui Dumnezeu. Asta s-a întâmplat cu mine în ultimele două-trei luni, am citit în special Cuvântul lui Dumnezeu, adică Biblia. Doresc să mă familiarizez cat mai mult cu această minunată Carte. Apoi am citit ceva cărți creștine, în special despre un subiect care mă interesează, și anume: evanghelismul. Am vorbit Domnului Iisus, El mie… I-am cântat cântări de laudă și zilnic L-am invitat în celula mea mică. Ce credeți? În bunătatea Sa, Domnul nu a lipsit niciodată de la timpul nostru de părtășie, așa cum vă ziceam „deși singur… niciodată singur”. În afară de faptul că am acest timp la dispoziție nu cred că sunt favorizat în vreun fel de către Dumnezeu, cred că El vine în orice loc din lume atâta timp cât este invitat dintr-o inimă sinceră… în locuri mici, înguste, întunecoase, cât și în spații sau case mari și luminoase. Dumnezeu își face simțită prezența oriunde, oricând și oricui Îi cere asta, acesta este convingerea mea.

Simt că trebuie să recuperez într-un fel tot acest timp și am atâtea să vă scriu… nu știam cu ce să încep… însă vreau să vă scriu ceva care pentru mine mi s-a părut foarte important. Întâmplarea în urma căreia am luat decizia să va scriu această scrisoare s-a petrecut în curtea închisorii din Londra, în care mă aflu. În una din zilele trecute am cunoscut un tânăr din România care este închis pentru câteva spargeri pe care le-a făcut aici în Anglia. Discutând despre viață în general, l-am întrebat dacă crede în Dumnezeu. Mi -a zis că da și că se teme de Dumnezeu, însă faptul că fura de prin birourile unor companii nu I s-a părut ceva care să-L supere pe Dumnezeu, mai ales, zicea el, că „doar sunt asigurați”. Un băiat la 23 de ani, tânăr, ambițios, inteligent, doar că greșit îndemnat în anturajul în care se bagase aici în Londra.

La un moment dat al discuției noastre, mi-a zis că are o prietenă cu care vorbește de doi ani de zile, care muncește și îl caută la pușcărie, că se înțelege bine cu ea și că ar dori să se căsătoarească într-o zi. I-am zis că are planuri bune și că daca el va cere lui Dumnezeu binecuvântarea Sa, Domnul îi va binecuvânta pe amândoi și îi va ajuta să aibă familia pe care și-o doresc. Continuând să discutăm în timp ce ne plimbam prin curtea închisorii tânărul meu coleg mi-a făcut semn să mă uit către un grup de deținuți

„Uite, îl vezi pe albanezul ăla?” m-a întrebat el.

M-am uitat către grupul format din peste zece persoane și i-am zis:

„Toți sunt albanezi, la care te referi?”,

„La acela mai înalt dintre ei” îmi zice el.

I-am zis: „da, îl văd, ce-i cu el?”

„Nimic, doar că îl urăsc de moarte” îmi răspunde printre dinți tânărul

„Ce ți-a făcut?” l-am întrebat eu

„Nimic personal, însă este închis pentru că trafica ființe umane, aducea fete tinere din estul Europei și le vindea aici 10 mii de lire o fată virgină și 5 mii una nevirgină, l-am auzit cum se lăuda, când mergeam la tribunal împreună acum două săptămâni, sper să-l închidă cu totul”

Am luat o pauză de la discuția noastră, apoi i-am zis că fiecare dintre noi este aici pentru ca a greșit unul într-un fel, altul în alt fel… „ce te face să-l urăști atât de mult pe acest om? El va răspunde și își va lua pedeapsa pentru ce a făcut.” Habar nu aveam ce urma să aud de la acest copil… însă discuția mea cu el este motivul acestei scrisori și merită citită.

„Uite cum stă treaba, îți voi  povesti ceva” zice tânărul, „apoi vei înțelege de ce îl urăsc pe acest albanez”
„Sunt numai ochi și urechi să te ascult”, i-am zis eu…

citeste mai mult: https://georgeignat.com/iubitul-de-pe-net/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4270 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: