ULTIMELE STIRI!

5 obiceiuri care îți fură bucuria

În cariera mea de consilier, am observat câteva lucruri la oamenii fericiți – oameni care sunt cu adevărat plini de bucurie chiar dacă circumsțanțele din viața lor nu sunt ideale. Indiferent de ceea ce aduce viața, există câteva lucruri pe care oamenii fericiți nu le fac niciodată.

Iată care sunt lucrurile care ne răpesc bucuria:

1. Comparația

Privind la ceea ce au alții este rețeta dezastrului. Pentru că, indiferent de ceea ce ai sau de cine ești, mereu se va găsi o persoană mai inteligentă, mai frumoasă, mai bogată, mai plină de succes sau mai admirată decât tine. Comparându-te mereu cu ceilalți te va împiedica să vezi ceea ce face Dumnezeu în viața ta și să te bucuri de lucrurile pe care le ai deja.

2. Autovictimizarea

Indiferent ce se întâmplă în viața lor, oamenii fericiți nu se plâng și nu se autovictimizează. Ei realizează greutățile vieții, însă nu își concentrează atenția asupra lor.

Ei pot fi cinstiți cu ei înșiși atunci când trec prin greutăți, însă nu-și permit să rostească cuvinte negative față de oamenii din jurul lor, deoarece știu că ceea ce iese din gură este reflecția inimii.

Gura ta este un instrument puternic, așa că asigură-te că o folosești pentru a zidi, nu pentru a dărâma. Când ești tentat să te concentrezi pe ceea ce îți lipsește, învinge această luptă lăudându-L pe Dumnezeu pentru tot ceea ce El ți-a dat și pentru tot ceea ce a făcut pentru tine.

3. Competiția

Oamenii fericiți nu fac din viața lor un concurs. Ei nu concurează cu nimeni pentru a avansa sau pentru a fi cei mai buni, deoarece știu că valoarea lor nu stă în ceea ce fac alții, ci mai degrabă în ceea ce spune Dumnezeu că sunt.

Cei care se află în competiție constantă cu ceilalți se găsesc pe un roller-coaster emoțional, care uneori avansează, alteori rămân în urmă. Oamenii fericiți își înrădăcinează valoarea în Hristos. Iar această valoare nu se schimbă niciodată în funcție de ceea ce fac sau ceea ce nu fac ei.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/viata-spirituala/probleme-emotionale/8105-5-obiceiuri-care-iti-fura-bucuria#ixzz53xpjfUEs
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5416 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: