Reclame
ULTIMELE STIRI!

Tragedia copiilor părăsiţi în spitalele din România continuă: 245 de nou născuţi au fost abandonaţi în primele trei luni ale anului 2017

Comentariu dureros asupra articolului :

Procopiu DacianLipsa educatiei spiritului. Duhul lor este educat sa caute cu prioritate propriul confort, ori un bebelus in casa numai confort nu inseamna. Inseamna suferinta, chinuiala, lipsa de somn, oboseala multa, si totusi ce nu stiu ele, e ca mai inseamna si o bucurie imensa, implinire totala si iubire fara marginire. Tinerele de azi sunt educate sa accepte sa fie exploatate de baieti, sa fie scalvele sexului si atat, iar baietii crezand ca sunt mai liberi la fel cad si ei in capcanele bolilor sexuale iremediabile si nici nu stiu multi ani multi dintre ei fiindca ele in majoritate sunt asimptomatice.

Societatea de azi, au reusit secularisti globalisti de azi si comunistii de ieri, sa o bazeze de hedonism pierzand esentialul si valoarile fiintei umane. Asta face Reforma Sexuala a globalistilor! Astea le sunt roadele – fiinte fara inima robotizate de placeri, manate ca pe niste haite de hiene hidosite si slutite de hedonism! Le-au bagat in cap tinerilor o libertate falsa, o libertate capcana ascunzandu-le efectele hedonismului. Iar biserica a uitat sa-i mai invete nobletea suferintei si a spiritului de sacrificiu!

Sarmanii tineri distrusi de papusarii acestei lumi si neglijati de Biserica, iata-le roadele! Mi-e sufletul catranit de jale cand privesc acesti ingerasi nevinovati. Pe toti i-as lua acasa si i-as inunda cu iubire.

Doamne ajuta-ne sa stim cum sa facem sa ii ajutam sa simta si ei iubirea aceea care acum le lipseste. Ai mila Tata si alina-le durerea, anxietatea, golul din inimioarele lor, inlocuieste-le siguratatea cu mana Ta divina mangaietoare care s-o simta pe frunti si-n inimi macar in fieare seara si gaseste-le camine adevarate la oameni dupa voia Ta. Dar pt aceasta trezeste Doamne crestinii in masa sa mearga sa infieze copilasii parasiti. Ai mila Doamne trezeste umanitatea in crestinii din Romania. Amin!

Statistica din articol:

245 de copii au fost părăsiţi în maternităţi şi în alte unităţi sanitare în primul trimestru al anului, conform datelor publicate pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie (ANPDCA). Potrivit aceloraşi date, la nivelul anului trecut au fost abandonaţi în spitale circa 1.000 de copii.

citeste mai mult: https://rodiagnusdei.wordpress.com/2018/01/09/tragedia-copiilor-parasiti-in-spitalele-din-romania-continua-245-de-nou-nascuti-au-fost-abandonati-in-primele-trei-luni-ale-anului-2017/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4086 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: