Reclame
ULTIMELE STIRI!

5 profeții biblice au fost împlinite în 2017 și înca 5 mai sunt așteptate în 2018

Anul 2017 a fost încheiat cu ceea ce mulți descriu drept evenimente „remarcabile” sau „fără precedent”. Inaugurarea prezidențială a lui Donald Trump și ultimul său anunț că el vede Ierusalimul ca și capitala veșnică a poporului evreu, ele sunt considerați de credincioși ca fiind semne profetice și că lumea se apropie tot mai mult de zona mesianică.

Breaking Israel News se uită înapoi la aceste momente profetice și sugerează cinci profeții care ar putea fi îndeplinite în 2018.

5 profeții biblice împlinite în 2017


Parada Națiunilor ICEJ în timpul sărbătorii corturilor din Ierusalim, 10 octombrie 2017. (Adam Eliyahu Berkowitz / News Breaking Israel)

1.  Ierusalimul ca loc de adunare pentru neevrei „Toţi cei ce vor mai rămâne din toate neamurile venite împotriva Ierusalimului se vor sui în fiecare an să se închine înaintea Împăratului, Domnul oștirilor, și să prăznuiască Sărbătoarea Corturilor.” Zaharia‬ ‭14:16‬ ‭

În 2017, Ierusalimul a devenit un loc de adunare, o Casă de rugăciune pentru toate națiunile, evrei și neevrei, la fel cum a profețit în Zaharia. Turismul în Ierusalim a crescut cu 25% față de 2016 și au adus venituri de 5,8 miliarde de dolari.

Această adunare a fost deosebit de evidentă în timpul sărbătorii evreiești de Sărbătoarea Corturilor, când zeci de mii de turiști creștini au sosit la Ierusalim. Potrivit lui Rabbi Tuly Weisz , îndeplinind viziunea profetică asupra modului în care Sărbătoarea Corturilor va fi observata la sfârșitul vremurilor, participarea neevreilor la „Sărbătoarea Tabernacului” a jucat un rol semnificativ în a aduce evreii mai aproape să sărbătorească Sărbătoarea Corturilor așa cum este scris în cărțile profetului și cum se va sărbători în cele din urmă.

Eclipsa totală de soare

5 profeții biblice au fost împlinite în 2017 și înca 5 mai sunt așteptate în 2018

2.  Eclipsa semnifică furtuni și probleme pentru „Regele Estului”

,,Da, veţi ieși cu bucurie și veţi fi călăuziţi în pace. Munţii și dealurile vor răsuna de veselie înaintea voastră și toţi copacii din câmpie vor bate din palme.” Isaia‬ ‭55:12‬ ‭

Eclipsa soarelui din luna august a venit tocmai la începutul lunii evreiești Elul. Rabinul Yosef Berger, rabinul mormântului regelui David de pe Muntele Zion, a legat acest lucru printr-o profeție scrisă într-un text mistic, vechi de un secol, al unei eclipse care se produce tocmai în acest moment, urmată de furtuni și probleme pentru Regele Estului, pe care rabinul la identificat drept dictatorul nord-coreean Kim Jong-un.

Rabbi Berger a susținut că Coreea de Nord va suferi o pierdere în cazul în care continuă să-l supere pe președintele american. Rabi Berger a explicat că, în misticismul evreiesc, luna reprezintă poporul evreu, iar soarele reprezintă ne-evreii.

Astfel, rabinul Berger a văzut eclipsa soarelui ca pe o profeție că Israelul va fi reînnoit și va reveni din galut (exil) să se ridice din nou.

Președintele american Donald Trump se roagă la Zidul de Vest din Orașul Vechi din Ierusalim, 22 mai 2017. (Mendy

  1. „Așa vorbește Domnul către unsul Său, către Cirus, pe care-l ţine de mână ca să doboare neamurile înaintea lui și să dezlege brâul împăraţilor, să-i deschidă porţile, ca să nu se mai închidă:” Isaia‬ ‭45:1‬ ‭VDC‬‬ . CITESTE MAI MULT: http://logosul.ro/
Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4028 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: