Reclame
ULTIMELE STIRI!

Eşti gata sa accepţi cipul biometric? Profeţia care se împlineşte sub ochii nostri!

Când cipul şi metoda de plată cu cod PIN au început să fie aplicate în lumea întreagă, au existat câţiva oameni îngrijoraţi care s-au arătat speriaţi de o apocalipsă iminentă.

Nu mai avem mult până la o epocă reprezentată adesea în filmele hollywoodiene în care nu vom mai fi nevoiţi să ne batem capul cu coduri PIN, carnete de cecuri sau paşapoarte.

Totul în jurul nostru va fi înregistrat pe un cip de mărimea unui bob de orez, implantat în mâna noastră dreaptă, unde poate fi citit sau urmărit prin ziduri şi pe distanţe mari.

Exact un astfel de cip biometric implantabil, capabil să urmărească o persoană pentru tot restul vieţii, a fost ales marele câştigător al ediţiei din 2003 a Expoziţiei Internaţionale de Ştiinţă.

Există avantaje clare ale unui sistem bazat pe cipuri, dar vom fi dispuşi să acceptăm această pierdere a intimităţii? Unele grupuri religioase avertizează că limitarea spaţiului personal este cea mai mică dintre probleme.

Citând din Biblie, ei atrag atenţia asupra faptului că, dacă societatea urmează această cale invazivă, va împlini profeţia de rău-augur făcută cu mult timp în urmă:

“16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.” (Apocalipsa 13:16-18)

Conform lui Tim Willard, director administrativ al revistei americane Futurists, numărul de asigurare socială al fiecărei persoane va fi alcătuit dintr-o „nouă configuraţie administrativă globală de 18 cifre, formată din numere internaţionale, care va permite ca oamenii să fie urmăriţi oriunde în lume”.

Willard continuă cu previziunea că acest număr va avea forma a trei seturi de şase – 6-6-6. Conform aceleiaşi teorii, va exista un singur guvern mondial, împărţit în zece naţiuni.

Una dintre aceste naţiuni – Uniunea Europeană – s-a format deja şi este în curs de dezvoltare, având o monedă unică în majoritatea ţărilor care fac parte din ea. Dacă refuzăm acest „semn”, se crede că nu ne vom mai găsi locul în societatea nouă care va fi creată în curând. Să nu vă mai spun că în alte tari deja s-a accepatat. Unele firme deja implementeaza acet lucru.

Unii prezic că nu va exista nici o alternativă – câţiva chiar sugerează că un program de identificare obligatorie a fost implementat deja, iar guvernul injectează în secret cipuri în oameni care se supun unor operaţii sau proceduri medicale de rutină.

Oamenii de ştiinţă şi companiile care lucrează la această tehnologie pretind că avantajele vor fi mai mari, mai bune si totul va fi bine. Pe de altă parte, aplicarea sistemului prevesteşte apropierea Judecăţii de Apoi.

Interesant si adevărat! Eşti gata să accepţi cipul biometric pentru copilul tău, pentru tine si cei dragi?  Evoluţioniştii, ateii si agnosticii spun: ,,dacă tot ne tragem din maimute, de ce să nu acceptăm?” Fraţilor, profetia din Biblia se împlineşte sub ochii noştri! Cât de împietrit să rămâi?!?!

Dracul sau Satan te împinge la nebunie, să crezi că Biblia e o minciuna! Să o ponegreşti! Să-ţi baţi joc de creştini! Să crezi ca doar tu ai dreptate! Că nu există viaţa după moarte!

Dacă ai reuşit să citeşti asta si vrei să te salvesi trebuie sa te pocăieşti, nu e tarziu!!! Azi ai sansa! Veste buna este ca in Biblia scrie ca orice om poate fi iertat de păcate!!!

Iisus Hristos spune ca omul plin de pacate si poveri poate fii eliberat din măna lui Satan. Doar in numele lui ISUS HRISTOS poţi fii LIBER ca pasărea cerului!!!!!!!

Ce alegi? Dumnezeu să te ajute si să-ţi deschida ochii spre mântuire!

SURSA:http://logosul.ro/2018/01/08/esti-gata-sa-accepti-cipul-biometric-profetia-care-se-implineste-sub-ochii-nostri/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3633 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: