Reclame
ULTIMELE STIRI!

Mihai Șerban 🔴 Familia „tradițională”… analogie L.G.B.T.?

Atenție mare: „familia tradițională” nu există! Așa cum nu există nici babă bătrână sau apă udă… familia este întemeiată prin sfânta căsătorie, constă din soț, soție și din descendenții acestora. Putem vorbi de o legătură naturală, firească, dreaptă, dar nicidecum tradițională pentru că, pe măsură ce tradițiile se modifică în timp, adevărul rămâne doar unul! Termenul „familie tradițională” a fost introdus în mod subversiv de liberali prin anii ’60 pentru a înlesni o breșă „uniunii” sodomiste. Dacă există o formă recunoscută ca fiind   „tradițională”, trăind în dictatura egalității de drepturi, atunci poate exista și o formă „anti-tradițională”. Când  vorbim de instituții fundamentale ale civilizației creștine, trebuie să fim în cunoștință de cauză. Cuvântul „familie” nu are nevoie de asocieri care să-i justifice esența, ea este dată de Dumnezeu, reiterată prin Iisus Hristos, protejată de sfinții ocrotitori ai familiei, în armonie cu legile naturale și de sine stătătoare. Cât despre uniunea sodomistă, și nu căsătoria ne-tradițională, acest produs iudaic destinat exportului globalist, trebuie să rămână ca atare, adică o formă hidoasă și deviantă de uniune sodomistă! Atunci când  vorbim despre familia creștină ca fiind tradițională, nu numai că permitem sodomiților să uzurpeze această calitate strict creștină, dar deschidem cutia pandorei: accesul „legal” spre instrumentalizarea și adopția copiilor nevinovați.

O să vină ziua când familia, pe care o numim în mod naiv tradițională, va fi doar o amintire – de ce? Pentru că am permis să se vorbească despre ea în mod eronat, am participat la crearea unui subiect fără nicio bază reală – în loc să ne apărăm cu înverșunare fundamentele civilizației, ne justificăm starea de normalitate?!  Așa au pornit discuțiile  (nevinovate…) în Occident în urmă cu aproape 50 de ani,  ce a rămas în picioare?… știm prea bine!

Iată  tehnicile de distrugere folosite de dușmanii creației Divine: apel către  toleranță; infiltrarea instituțiilor fundamentale;  conceptualizarea de tip nihilistă (Nietzsche), marxistă, freudiană, abstractă (curentul cubist); introducerea „învățămintelor” cabale (teoria minciunii); diluarea treptată a adevărului; mistificarea treptată a realității; deconstrucția treptată a firescului (familia); deriziunea acțiunilor de rezistență morală prin etichetare negativă (mass media); distrugerea ultimilor dizidențe (…familia „tradițională”); înlocuirea structurilor fundamentale și a formelor zise „tradiționale” (L.G.B.T.).

Între semantică și sintaxă există același raport ca între fond și formă, dacă se stâlcește sau se deformează forma, se pierde legătura cu fondul; de aici reiese imposibilitatea celor din Vest de a determina cauzele și sursele prăbușirii la care au fost supuși prin ateizarea forțată  (laicitate).

                                                                                                                                            Mihai ȘERBAN

http://www.justitiarul.ro/familia-traditionala-analogie-l-g-b-t/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4278 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: