Reclame
ULTIMELE STIRI!

Deputatul Daniel Gheorghe, despre amenda primită de Leon Dănăilă pentru „declarații homofobe”: Un semnal că noii komisari ai ideologiei revoluționare, asemeni bolșevicilor, nu se vor da în lături de la absolut nimic pentru a impune societății teoriile lor

Deputatul Daniel Gheorghe, despre amenda primită de Leon Dănăilă pentru „declarații homofobe”: Un semnal că noii komisari ai ideologiei revoluționare, asemeni bolșevicilor, nu se vor da în lături de la absolut nimic pentru a impune societății teoriile lor

Neurochirurgul Leon Dănăilă, reclamat la CNCD de o asociație care susține drepturile homosexualilor, a fost amendat  cu suma de 2.000 de lei pentru  declarații defăimătoare la adresa homosexualilor.

Neurochirurgul și-a atras furia homosexualilor anul trecut, în urma unor comentarii în care se pronunța în favoarea familiei tradiționale.
Deputatul PNL Daniel Gheorghe este de părere că acest lucru ar trebui să fie un semnal pentru întreaga societate.
„Leon Dănăilă este o somitate în neurochirurgia mondială și un profesor care face mare cinste științei românești. Leon Dănăilă și-a dedicat viața salvării a nenumărate vieți și unei medicine profesioniste, cu adevărat etice și în care medicul se sacrifică pentru a-l ajuta pe omul aflat în nevoie. Amenda pe care i-a dat-o acest consiliu anti-discriminare (cncd) pentru ceea ce s-ar numi „delict de opinie” ar trebui să fie un semnal pentru întreaga societate. Un semnal că noii komisari ai ideologiei revoluționare, asemeni bolșevicilor, nu se vor da în lături de la absolut nimic pentru a impune societății teoriile lor. Atacul la Leon Dănăilă nu este doar o expresie a caracterului represiv al corectitudinii politice ci este și o expresie de contestare a autorității, în sensul larg al conceptului de „autoritate” , reprezentate de reputatul profesor român. Apoi să nu ne mirăm dacă o declarație controversată care astăzi se sancționează de CNCD printr-o amendă de 2000 de lei, ușor de contestat temeinic în instanță, peste vreo 10-15 ani, ca urmare a vreunei minți înfierbântate de la guvern ori din parlament, se va pedepsi scurt și clar cu vreo 2 ani de închisoare. Lumea amorală a revoluției culturale detestă legitimitatea, detestă respectul pentru cei vârstnici ori care au atins un nivel înalt de experiență de viață și respinge orice formă de tradiție; noua revoluție culturală nefiind nici ea chiar atât de nouă și îmbracând cele 2 haine murdare ale totalitarismului ateu: frica și ura!”, a scris deputatul pe Facebook.
Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3813 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: