ULTIMELE STIRI!

Și tu te-ai săturat de biserică?

Atunci când Dumnezeu a gândit biserica, a avut cu siguranță altceva în minte decât ce se vede azi prin bisericile din România. Oameni lipsiți de putere spirituală, neîmpliniți și nefolositori pentru Domnul și pentru semenii lor. Biserici lipsite de influența și impact în societate, măcinate de dispute interminabile și nefolositoare. Cum s-a ajuns aici? Cine este responsabil?

Ce este de făcut pentru a schimba această situație?

Cred cu tărie în faptul că Dumnezeu ne-a creat și ne-a înzestrat pe fiecare, nu la voia întâmplării ci pentru a ne juca rolul potrivit în planul Său. Când ne adunăm mai mulți într-o comunitate numită biserică, lucrurile tind să se complice pentru că prea puțini dintre noi știm cum și de ce ne-a creat Dumnezeu așa cum suntem dar și mai puțini dintre noi facem ceva concret în sensul de a ne alinia înzestrarea noastră cu domeniile de slujire în care putem avea cel mai bun randament și rezultate.

  • Cum putem evita sau minimiza frustrarea care vine din realizarea faptului că nu am descoperit pentru ce am fost creat, cum am fost creat și ce ar trebui să fac ca să fiu împlinit și folositor pentru Dumnezeu și semenii mei?
  • De ce resurse și contexte de descoperire și învățare am nevoie pentru a fi și a face exact ce Dumnezeu așteaptă de la mine?

Te provoc să regândești modul în care ar trebui să funcționeze biserica în contextul de azi.

Care poate fi rolul tău în biserică?

Te mulțumești cu a fi spectator sau tânjești să îți aduci contribuția semnificativă pentru zidirea altora? Renunți pentru că vezi peste tot modele de lideri care nu ar trebui să conducă și ești descurajat sau aplici voia lui Dumnezeu în viața ta și începi să-ți crești influența și să vezi rezultatele dorite?

Biserica lui Hristos trebuie să fie puternică, sare și lumină în societatea în care a fost așezată de Dumnezeu. Biserica este singurul organism prin care Dumnezeu eliberează puterea Sa transformatoare! Dacă biserica eșuează în a transforma oamenii, după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, pentru a fi capabili să-și împlinească potențialul și chemarea dată de Dumnezeu, atunci eșuează tocmai în scopul pentru care a fost creată.

O soluție ar putea fi Dezvoltarea Naturală a Bisericii (DNB)! O abordare diferită pentru rezultate diferite.

Ce nu se poate măsura, nu se poate îmbunătăți

În următoarele articole am să aduc în discuție elementele și principiile centrale care fac din DNB o alternativă reală și funcțională la modul în care se face biserică în mediul românesc. DNB nu este un alt model de a face biserică și nici nu ține de o denominațiune anume. În sfârșit, liderii de biserici din România vor avea la îndemână resurse și unelte verificate prin care să poată crește calitatea bisericii în locul abordării vechi de a face biserică „după ureche”.

citeste mai mult: https://l4k.org/biserica/si-tu-te-ai-saturat-de-biserica/

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5407 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: