Reclame
ULTIMELE STIRI!

Vremurile Sfarsitului: Petiție pentru interzicerea intrării lui Franklin Graham în Marea Britanie

Consiliul municipal al orașului Blackpool din Marea Britanie a spus că este de competența țării să stabilească dacă discursurile conservatoare ale evanghelistului Franklin Graham privind homosexualitatea și islamul insigă la ură și cere ca acestuia să i se interzică intrarea în țară.

Graham este programat să vorbească la Lancashire Festival of Hope în septembrie, deși aproape 7.500 de persoane au semnat o petiție online care încearcă să-l oprească să intre în Regatul Unit.

Consilierul Maria Kirkland, membru al cabinetului Consiliului Blackpool, a spus cu privire la controversă: „Consiliul a fost informat despre o serie de presupuse comentarii și opinii pe teme precum genul, sexualitatea, rasa și imigrarea ale lui Franklin Graham, principalul vorbitor al acestui eveniment. Poziția consiliului cu privire la aceste chestiuni este solidă și clară. Vrem să eliminăm discriminarea, să promovăm egalitatea și să creștem respectul și înțelegerea între oameni, indiferent de rasă, religie sau orientare sexuală”.

Ea a adăugat că „deciziile privind comentariile lui Franklin Graham sunt în întregime chestiuni ale biroului de interne”.

Kirkland a insistat totuși că consiliul are, de asemenea, o obligație contractuală față de Asociația Evanghelică Billy Graham în ceea ce privește evenimentul care va avea loc și crede în drepturile de exprimare liberă.

Totuși, a adăugat că, dacă se dovedește că Graham încurajează ura și discriminarea, consiliul „nu va ezita să rezilieze aceast contract”.

Persoanele care au semnat petiția pe Change.org ridică o serie de plângeri împotriva lui Graham.

„El a afirmat că „Islamul este ISIS , că este o religie violentă, păcătoasă și rea. Aceste cuvinte acuză în mod automat și greșit musulmanii obișnuiți că susțin atrocitățile teroriste și ura” spun cei care au semnat petiția.

„Franklin Graham a declarat că președintele rus Vladimir Putin procedează corect în încălca drepturile LGBT în țara sa, unde oamenii homosexuali sunt supuși unor abuzuri grave”, se mai arată în petiție.

Un reprezentant al BGEA a declarat într-o declarație către The Christian Post în decembrie că Graham va oferi un mesaj de speranță în Anglia.

„Asociația Evanghelică Billy Graham lucrează în parteneriat cu bisericile locale pentru a organiza un eveniment în Blackpool. Va fi un eveniment pozitiv și încurajator cu muzică și un mesaj transmis de Franklin Graham despre speranța care se găsește în relația cu Isus Hristos. Acesta va fi gratuit și toată lumea este invitată să participe”, a adăugat declarația.

Ca răspuns, Graham a postat un mesaj pe Facebook în care a asigurat că nu urăște homosexualii.:

„Dumnezeu numește homosexualitatea păcat – luați-vă de El dacă nu vă place. El este cel care definește păcatul, nu eu. Ca creștin, desigur că nu urăsc homosexualii, îi iubesc și vreau să cunoască adevarul”, a scris el.

„Dacă aleg să trăiască acest stil de viață, cu siguranță au libertatea de a face acest lucru – dar nu-mi spuneți ce trebuie să cred eu sau la ce să particip”
Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/8100-petitie-pentru-interzicerea-intrarii-lui-franklin-graham-in-uk#ixzz53IWmUN8F
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3641 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: