Reclame
ULTIMELE STIRI!

La festivitatea pentru copii „Parada celor trei magi” din Spania vor fi pentru prima dată şi LGBT-işti. Unul dintre carele alegorice va arbora steagul curcubeu…

Parada celor trei magi din Spania va avea pentru prima dată reprezentanți ai comunității LGBT. La propunerea grupului madrilen Orgullo Vallecano, unul dintre carele alegorice va fi „plin de culoare, diversitate și egalitate”, arborând steagul curcubeu. Prințesele vor fi trei artiste, printre care și „La Prohibida”, o cântăreață travestită.

Participarea artistei travestite a provocat critici din partea conservatorilor din Spania, care acuză că parada și sărbătoarea în sine vor fi denaturate.

Cântăreața și-a schimbat numele din Luis Herrero Cortes în Amapola Lopez și cântă îmbrăcată în femeie. Numele ei de scenă se traduce în „Interzisa”. Aceasta a declarat că speră să poată îmbogăți festivitățile tradiționale, scrie BBC.

„Parada este pentru copii și asta va fi o petrecere pentru copii. Nu va fi sclipici, vreo coroană sau rochii diferite… Este o ocazie festivă, dar nu e nici Carnavalul Insulelor Canare, nici Gay Pride”, a afirmat artista pentru publicația spaniolă El Mundo.

Purtătorul de cuvânt al Partidului Popular (conservator) spaniol, J.L. Martinez Almeida a trimis un mesaj de pe contul său de Twitter în care o critica dur pe Manuela Carmena, primarul de stânga al capitalei.

„Regii magi din Vallecas reprezintă o nouă încercare a Manuelei Carmena de a denatura Crăciunul. Susținem Marșul LGBT și restul sărbătoririlor, dar credem că Ziua Regilor trebuie respectată la fel ca orice sărbătoare a unei alte religii”, a scris Martinez Almeida la data de 2 ianuarie.

 

Între timp, activiștii și membri comunității LGBT din Spania se bucură de decizia conducerii locale de a integra manifestațiile acestea în parada principală.

Multe orașe din Spania organizează festivități ale regilor magi, cu ocazia Epifaniei (6 ianuarie). În statul iberic, majoritatea copiilor primesc cadouri de la regii magi la început de ianuarie și nu de la Moș Crăciun, pe 25 decembrie, ca în alte țări.

http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2018/01/la-festivitatea-pentru-copii-parada.html

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4086 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: