Reclame
ULTIMELE STIRI!

Tony Berbece: Despre numărul 666 – numărul fiarei

Am decis să scriu acest articol după ce am urmărit o „vedetă” a României, destul de înaintată în vârstă, care cu igonranță și superioritate îi liniștea pe ascultătorii ei, din timpul unei emisiuni de la un post destul de urmărit, că numărul 666 nu este numărul unei persoane rele în sine, ci este numărul omului și a realizărilor lui, este număr de om și nu de fiară. Vom vedea tot mai multe încercări de a desacraliza ceea ce e sfânt, de a murdări ceea ce e curat, și de a scoate alb ceea ce e negru. Diavolul și solii lui vor fi desenți frumos, iar Dumnezeu va fi înfierat și scos vinovat pentru multe.

Evident că numărul acesta, dacă de exemplu este întâlnit într-un număr de telefon nu înseamnă că-ți spurcă telefonul, cunosc pe cineva care are acestă suită de trei cifre în codul numeric personal, asta nu înseamnă că este un om rău. Însă este o problemă atunci când deliberat alegi să-ți pui 666 numar de mașină cum văd adesea prin trafic. Știind că numărul acesta este simbolul fiarei din Apocalipsa (vom vedea ce este cu ea), unii aleg să-și dea un aer de om rău, de om dur, și se asocieză cu el.

Care este treaba cu această fiară? De ce este ea rea? În primul rând trebuie să citim capitolul 13 din cartea Apocalipsa. Acolo vom găsi trei personaje: Balarul, Fiara cea dintâi cu rana de moarte vindecată și fiara a doua care aduce închinare celei dintâi și care face semne mari și minuni, care va crea o icoană celei dintâi fiare și-i va da putere chiar să vorbească și să-i omoare pe cei ce nu se închină la ea (nu vom intra în detalii despre care și cine va fi – ce președinți de țări sau ce națiuni cum s-a tot vehiculat; toți oamenii răi ai istoriei au fost asociați cu aceste personaje și totuși sfârșitul încă nu a venit pentru că Dumnezeu nu vrea să știm când – dar semnele acestor organizații drăcești ni le-a divulgat). Toți cei care vor iubi această viață mai mult decât pe Cristos nu vor face față. De aceea trebuie să avem o relație cu El din zi în zi tot mai puternică.

Aceste personaje sunt malefice deoarece vin sub semnul hulei împotriva lui Dumnezeu. Hulă împotriva Lui vedem și astăzi la multe popoare care promovează imoralitatea sexuală și multe alte grozăvii care acum zece ani erau de neimaginat. Pe toate cele zece capete ale fiarei, era scris nume de hulă (versetul 1). Fiara aceasta Îl va huli pe Dumnezeu, cortul Său (Biserica – corpul de credincioși cunoscut de Cristos și nu instituțiile omenești numite astfel), și Cerul cu cei ce-l populează (v.6).

Capitolul 13 din cartea Apocalipsei conține niște profeții detaliate despre derularea ultimilor clipe ale pămânului și despre Balaur, Fiara întâi și cea de a doua, așa cum cartea Isaia conține profeții detaliate despre Mesia. Isaia a scris cu 700 de ani înainte prin Duhul Sfânt detalii clare despre ceea ce va face Cristos de parcă ar fi fost contemporan cu Acesta și ar fi fost martor la toată viața Sa. La fel Apostolul Ioan dă aceste detalii pentru ca cei care „au urechi” și vor „să audă” (v. 9). Detaliile aceste pentru cei care le cunosc vor fi semne care-i vor ajuta să vegheze.

Ce trebuie să știm? Lumea va deveni atât de materialistă, consumistă, iar Fiara va profita de acest lucru și va cere închinare în schimbul celor consumate. Lumea va deveni atât de neștiutoare în privința celor sfinte și ușor de manipulat încât Fiara va reuși să-i păcălească pe mulți prin minuni făcute în văzduh și prin minuni făcute prin icoana închinată unui om sau unei organizații omenești, care va putea chiar vorbi și ucide pe nesupuși. Ocultismul va deveni atât de vizibil încât demonii nu se vor mai folosi de oameni pentru a face rău, ci chiar de icoane cu chip de om. Vedem acest ocultism cum astăzi prinde contur tot mai mult și cum iese tot mai mult pe scena lumii. La inaugurarea unui tunel între două țări europene au avut loc ritualuri satanice de închinare.

Citeste mai mult: http://toniberbece.ro/despre-numarul-666-numarul-fiarei/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3800 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: