Reclame
ULTIMELE STIRI!

Într-o zi o fetiță săracă a luat singura hârtie aurie de împachetat din casă pentru a-i pregăti tatălui ei un cadou. Era în Ajunul Crăciunulu

Într-o zi o fetiță săracă a luat singura hârtie aurie de împachetat din casă pentru a-i pregăti tatălui ei un cadou. Era în Ajunul Crăciunului, iar tatăl când a venit acasă s-a supărat foarte tare pentru că fetița a luat hârtia aurie de împachetat. A țipat la ea și a certat-o, dar fetița i-a spus printre lacrimi: „Tăticule am folosit hârtia aurie ca să-ți împachetez ție un cadou.”

Când a auzit tatăl s-a mai potolit puțin. Fetița a alergat să-i aducă cutia învelită frumos în care a pus cadoul pentru tatăl ei. Când tatăl a deschis cutia si a constatat că era goală s-a supărat și mai rău. A început din nou să țipe: „Domnișoară nu ști că atunci când oferi cuiva un cadou nu îi dai o cutie goală?” Cu ochii plini de lacrimi fetița i-a răspuns: „Taticule, cutia nu este goală! Am suflat în ea mii de săruturi pentru tine.” Auzind aceste cuvinte tatăl fetiței și-a cerut iertare de la ea și a îmbrățișat-o cu drag.

Peste puțin timp fetița a murit într-un accident. Tătăl ei a pus cutia cu săruturi lânga patul lui, iar atunci când se confrunta cu nevoi sau probleme deschidea cutia primită de la fetița lui și mai lua câte un sărut…Dumnezeu ne iubește și ne-a oferit fiecăruia o „cutie plină cu săruturi”. Când îți este mai greu…deschide cutia, mai ia un sărut și amintește-ți cât de mult te iubește…Fiul Său, Isus Cristos, s-a născut ca să moară pentru tine.

Fiecare zi primită de la Dumnezeu este ca o cutie cu multe săruturi de dragoste pe care Dumnezeu ni le oferă zilnic. Uneori suntem răi și credem că am primit o cutie goală. Dar săruturile Lui sunt acolo. El spune: „Te iubesc cu o iubire veșnică, de aceea îți păstrez bunătatea Mea.”

Fiecare zi este o ocazie deosebită să primim sau să oferim dragostea noastră altora. Crăciunul nu are nici o valoare pentru noi dacă continuăm să fim răi, aroganți, absurzi, să vorbim urât, să ne disprețuim, să nu ne facem timp pentru cei dragi, să fim egoiști.

Crăciunul este frumos cu adevărat pentru cei care au lăsat ca dragostea lui Dumnezeu să le inunde ființele și care fac ca această dragoste să se reverse spre alții…

Samy Tuțac

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=865270330307060&id=100004723037132

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3641 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: