Reclame
ULTIMELE STIRI!

Șoc printre locuitorii Năsăudului: Daniel Strugari-Teglar, fost director de instituție și politician de vază, a murit subit

Se întorsese de câteva zile din Canada, acolo unde era stabilit împreună cu familia, pentru a petrece sărbătorile de iarnă în Năsăudul natal, dar și pentru o misiune de evanghelizare, însă Domnul a hotărât să-l cheme la El atunci când nimeni nu se aștepta. Daniel Strugari-Teglar, căci despre el este vorba, a murit la doar 42 de ani, pe 19 decembrie, chiar înaintea unui program de colinde din Alba Iulia, susținut de echipa Misiunii Speranța, după ce duminică își aniversase ziua de naștere.
Au fost clipe grele pentru echipa Misiunii Speranța în această zi. Evanghelistul Daniel Strugari Teglar (Canada) a trecut la Domnul după ce a suferit un atac de cord înainte de programul de colinde din Alba Iulia. Pe 11 decembrie, cu bucurie posta pe pagina lui de Facebook o poză alături de Gabriel Gorcea, anunțându-și plecarea spre România, unde împreună urmau să aducă vestea mântuirii, unul prin Cuvânt, altul prin colind. Duminică, 17 decembrie, se bucura de urările de „La mulți ani” pe care le primea de la cei din jur… Ieri, posta pe pagina lui un mesaj prin care își reafirma credința puternică în Acela despre care predica. Fratele Daniel nu știa ce îi va aduce ziua de azi, dar știa că Dumnezeu va fi acolo!”, se arăta, marți, pe rețelele de socializare.
Daniel Strugari Teglar a fost un om cu o mare pasiune pentru Dumnezeu și pentru predicarea Cuvântului Său. Când a ajuns în Canada prima dată, l-am luat cu mine la muncă, la gresie și la faianță. De când L-a cunoscut pe Domnul, și-a dorit mult să spună oamenilor despre dragostea Lui, despre jertfa Lui! Înainte să venim în România, unde urma să slujim împreună, eram amândoi foarte aglomerați și trăgeam tare să terminăm ce aveam de lucrat. Era deosebit de entuziasmat că va veni în misiune în țară, să slujească pe Domnul. A fost greu pentru mine și pentru toată echipa de slujire să fim acolo când Daniel a intrat în stop respirator și s-a prăbușit cu puțin timp înainte să începem programul la biserică… Nu înțelegeam ce se întâmplase, apoi veștile erau din ce în ce mai greu de acceptat și de crezut”, a notat și Gabriel Gorcea, pe pagina sa de socializare.

La mijlocul anilor 2000, Daniel Strugari-Teglar a fost director al Societății de Gospodărie Comunală și Locativă din Năsăud, unitate ce se ocupa cu utilitățile de apă și canalizare ale orașului, dar și liderul tinerilor social-democrați năsăudeni, cu funcții și în biroul județean, fiind foarte apreciat de toți cei care l-au cunoscut. Ca o ironie a sorții, Daniel Strugari-Teglar avea un frate geamăn, care a decedat în urmă cu 20 de ani, tot în urma unui stop cardiac.

http://www.mesagerul.ro/2017/12/20/soc-printre-locuitorii-nasaudului-daniel-strugari-teglar-fost-director-de-institu-ie-i–0

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3800 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: