Reclame
ULTIMELE STIRI!

Prințul Charles cu ocazia sărbătorii de Crăciun – ,,Inima-mi este adânc mâhnită de persecuția creștinilor din Orientul Mijlociu”

Prințul din Țara Galilor a vorbit despre mâhnirea sa adâncă din  inimă de persecuția creștină din Orientul Mijlociu, în timp ce el le-a cerut credincioșilor din Marea Britanie să-și intensifice răspunsurile la aceasta criză, potrivit Christian Today.

Într-un discurs emoţionant ce a avut loc  marți, prințul Charles a spus că creștinii din Siria, Irak și alte țări din Orientul Mijlociu se confruntă cu „vremuri tulburi” și „încercări disperate”, în timp ce el a cerut rugăciuni pentru cei „forțați să-și părăsească casele în fața celor mai brutale persecuții din cauza credinței lor „.

Într-un serviciu la biserica Sf. Barnaba, Pimlico, împreună cu Arhiepiscopul Melchit din Zahle, Furzol și Bekka, Alteța Sa Regală a spus că a fost „profund șocat” de nivelul abuzurilor cu care se confruntă creștinii.

„O astfel de persecuție barbară este și mai perversă și îngrozitoare atunci când mulți creștini nu par să știe de ce se întâmplă„, a spus el, invitând creștinii occidentali să se roage și să-i susțină pe cei care se confruntă cu atacuri în Orientul Mijlociu.

„Ca cineva care, de-a lungul vieții mele, am încercat, în oricât de mică măsură ar fi fost, să încurajez înțelegerea dintre oamenii de credință și să construiesc punți între marile religii ale lumii, este sfâșietor dincolo de cuvinte de a vedea cât de multă durere si suferință este îndurată de creștini, în aceeste zile și vremuri, pur și simplu din cauza credinței lor.

„În calitate de creștini ne amintim, bineînțeles, cum ne-a chemat Domnul să ne iubim dușmanii și să ne rugăm pentru cei care persecută. Dar pentru cei care se confruntă cu o astfel de ură și asuprire, nu pot decât să-mi imaginez cât de incredibil de greu trebuie să fie să urmezi exemplul lui Hristos „, a spus el.

Făcând referire deschisă la credința sa personală și la „credința noastră că Hristos a venit și că El este prezent în lumea de astăzi”, prințul Charles i-a îndemnat pe creștini să se roage și „să se angajeze să facă ceea ce fiecare dintre noi poate pentru a ne asigura că cei care sunt in suferință să aibă un an mai strălucitor decât cel care a trecut „.

El a spus: „Este atât de important în acest anotimp de advent și pe tot parcursul anului că creștinii din această țară și din alte părți, care se bucură de libertatea de inchinare și de libertatea de exprimare, nu iau aceste drepturi cu ușurintăși să ne amintim și să facem ceea ce putem pentru a ne sprijini confrații noștri creștini pentru care negarea unor astfel de drepturi au avut consecințe atât de profunde și dureroase „.

https://rodiagnusdei.wordpress.com/2017/12/21/printul-charles-cu-ocazia-sarbatorii-de-craciun-inima-mi-este-adanc-mahnita-de-persecutia-crestinilor-din-orientul-mijlociu/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4376 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: