Reclame
ULTIMELE STIRI!

Revoluție 1989, sânge, diversiune, baroni și nesimțirea cadourilor

Revoluție 1989, sânge, diversiune, baroni și nesimțirea cadourilor

În fiecare an am avut câte ceva de spus ca și participant la Revolutia din 1989, participant înca din 16 Decembrie 1989 la Timișoara. Deși sunt departe de țară, inima mea bate pentru neamul meu și pentru ca Adevărul să biruie și în țara noastră, comunismul să fie eradicat complet din viața românilor.
La 28 de ani de la Revoluție, în sfârșit s-a dat un comunicat mai serios de la anchetatori, faptul că a fost o diversiune militaro-securisto-comunistă, pe data de 21 Decembrie 1989 la discursul lui Ceaușescu, la București. Sunetul auzit în difuzoare a fost aranjat,a fost o înregistrare și de acolo totul a fost doar un circ, o lovitură de stat. De acolo, toată camarila asta de comuniști, avându-l instalat în frunte pe Iliescu, care a făcut apel la televiziunea națională, au manipulat o națiune întreagă. Vrăjeala și nerozia lui Iliescu, în care chema armata să preia instituțiile statului, datorită “teroriștilor”, era de fapt o încercare a criminalului de-a se scăpa de revoluționari și de-a acapara puterea în România. Deci crimele și oamenii uciși, pentru că protestau împotriva comuniștilor, n-a fost decât parte din “piesa de teatru” a camarilei militaro-securisto-comuniste.
Așa că, ani la rând a urmat: Piața Universității, mineriada, sfidarea regelui Mihai și tratarea lui precum un infractor din 1990 și nu numai, distrugerea infrastructurii și economiei României, îmbogățirea unor nemernici și acapararea a imense bogății.
În tot acest timp camarila s-a specializat, au urmărit acapararea tuturor butoanelor de comandă. Ca un cadou al camarilei, la 28 de ani de la Revoluție, nesimțiții au drept “cadou” națiunii noastre, punerea “botniței” și pe justitie, asta pentru ca hoția să fie în voie. Dacă cumva justiția a prins puțin curaj și a mai băgat câte un pion al camarilei la puscărie sau le-a pus sechestru pe banii furați, de acum înainte drept cadou al camarilei PSD-iste, le-a făcut cadou poporului român trecerea justiției sub autoritatea lor și a penalilor lor, a camarilei lui Iliescu.
Deci ce să fac, să ma bucur la 28 de ani de la Revoluție?
Bineînțeles că mă bucur, ca să se perpelească nemernicii din camarila criminalilor care au pus mâna pe putere în 1989 și până azi. Mă bucur nemernicilor, pentru că Adevărul o să triumfe, o să rămâneți în istorie doar niște criminali, jertfa tinerilor a fost sinceră și ieșirea noastră în stradă n-a fost în zadar. Fiorii libertății care-a trecut prin inimile noastre în acea vreme, voi criminalilor n-o s-o cunoașteți niciodată, sfințenia jertfei adevăraților eroi o să vă umbrească o veșnicie și o să fie o pată pe obrazul urmașilor voștri. Tot ce-ați furat de 28 de ani, cei din camarila asta de nemernici, în frunte cu idolul vostru Iliescu, nu vă va sătura niciodată, bogația care-o avem noi ce-am fost la revoluția din 1989 n-o veți avea niciodată. Voi nu stiți PSD-iștilor și parte a camarilei, ce înseamnă integritatea și libertatea, pentru că sunteți în catușele satanei, în catușele mamonei, în catușele materialismului, conștiința voastră-i încatușată și sufletul vostru e în chinurile torturii, crimelor și hoțiilor voastre. Când stați în picioare să pozați pe la Biserici, voi nu vă faceți reclamă, de fapt nu faceți altceva decât să vă osândiți, să vă arătați lumii fariseismul și nesimțirea care vă caracterizează. Voi cei din camarilă, care v-ati făcut cu certificate de revoluționari, Dumnezeu stie că sunteți criminali și plata pentru crimele voastre o s-o luați dincolo, degeaba luați bani și beneficii pe minciuni, într-o zi rămân pe pământ.
Pentru generația sinceră și acei care încă mai tânjiți după libertatea visată în 1989, să rămânem încredințați că o să vină și vremea Adevărului. Să știți că ceea ce noi am visat în 1989 este nobil și trebuie ca niciodată să nu ne părăsească inima, deviza noastră și a generațiilor de copii care vin după noi să fie: Fără Compromis!
Putem să le spunem adevărul despre Revoluție copiilor nostri, nepoților noștri, acele valori ale revoluției anticomuniste, să le trăim în viața noastră, să le dăm generațiilor după noi și să le promovăm în societatea din România, în comunitățile unde locuim fiecare. Astfel cu siguranță că schimbarea o să vină și adevărul o să biruiască!

Dumnezeu să ne ajute la aceasta și Dumnezeu să binecuvinteze România!
Simion Ioanăș

sursa: https://paginacrestina.wordpress.com

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3800 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: