Reclame
ULTIMELE STIRI!

Maretul Plan al Lui DUMNEZEU de Salvare a Omului de la iad!​

TATALUI, FIULUI, DUHULUI SFANT, Toata Gloria in Veci !!!​
​ ​ ​

= ​Maretul Plan al Lui DUMNEZEU de Salvare a Omului de la iad!​ =

Odata cu caderea omului in pacat, DUMNEZEU in dragostea Lui pentru fiinta umana creata de EL​, a pus in aplicare Maretul Sau Plan de salvare a omului de la iad!
Acest ​P​lan, desigur ca​,​ a avut un inceput, cand DUMNEZEU l-a conceput, si care inceput nu stim ​exact ​cand a fost, dar a fost chiar mai inainte de caderea omului, lucru prevazut de Creator, pentru ca datorita atotintelepciunii pe care o are, pe EL nu-l surprinde nimic nepregatit!
​ Planul are trei inceputuri, sau momente distincte:​

I. Primul dintre cele ​trei​ inceputuri a fost intocmirea ​P​lanului de salvare a omului de catre DUMNEZEU, care​,​ asa cum ziceam, nu stim cand a fost, pentru ca EL e inafara timpului.​
​18. căci ştiţi că nu cu lucruri peritoare, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din felul deşert de vieţuire, pe care-l moşteniserăţi dela părinţii voştri,
19. ci cu sîngele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur şi fără prihană.
20. El a fost cunoscut mai înainte de întemeierea lumii, şi a fost arătat la sfîrşitul vremurilor pentru voi,…(1 Petru 1:18-20)

II. Al doilea inceput a fost punerea in aplicare a acestui ​P​lan pe Pamant, si acest moment ​fiind​ chiar imediat dupa caderea omului, cand DUMNEZEU a facut un anunt tainic in legatura cu venirea in lume a Fiului Sau – DOMNUL ISUS HRISTOS! A​cesta e​ste deci​ al doilea inceput maret!​
“Vrajmasie voi pune intre tine si femeie, intre samanta ta si samanta ei. Aceasta iti va zdrobi capul, iar tu ii vei ​zdrobi​ calcaiul.” ( Geneza 3​:​15 )
​ ​Pe parcursul istoriei omului, EL a mai reamintit acest anunt, fara a-l descoperi deschis.
In urma cu 2.000 de ani pe planeta Pamant rasare Soarele Neprihanirii, adica se naste Cel asteptat de mii de ani – DOMNUL ISUS HRISTOS – FIUL LUI DUMNEZEU, si a carei venire Crestinatatea din lumea-ntreaga o sarbatoreste in mod conventional pe 25 decembrie a fiecarui an!​
Data exacta a nasterii Lui nu ni s-a dat s-o stim, iar unii comenteaza ca la data la care se sarbatoreste era sarbatoarea Soarelui in Imperiul Roman si nu s-ar cadea sa sarbatorim noi crestinii la acea data. Si e chiar adevarat ca pe data de 25 decembrie si noi crestinii tinem sarbatoarea soarelui, dar nu a planetei Soare, ci Rasaritul ….SOARELUI NEPRIHANIRII pentru planeta Pamant – DOMNUL ISUS HRISTOS – MESIA ! Asa ca a fost inspirata alegerea acestei date, fiecare fiind liber sa aleaga pe care soare il sarbatores​te​. Oameni buni, toate zilele anului sunt create de DUMNEZEU. Pe 31 octombrie multi, inclusiv unii care pretind a fi crestini, il sarbatoresc pe vrajmasul Lui DUMNEZEU, si in acea zi noi crestinii, ce facem, ne inchidem in casa, nu ne mai rugam, nu mai citim BIBLIA, nu mai cantam spre slava DOMNULUI, etc.?! Dimpotriva, noi facem toate acestea​ si ….ne rugam si pentru salvarea lor,​ si in acea zi si in toate zilele anului!

1.Cateva lucruri despre acest al doilea ​inceput al ​​P​lan​ului​ de salvare a omului:​ ​
a.Evenimentul venirii Lui Mesia pe Pamant nu a fost unul iesit din comun, ci unul obisnuit, ca a fiecarui om, ​intr-o familie de​ oameni simpli, intr-un loc foarte umil, un grajd, pentru ca ​i​n casa unde au poposit Iosif si Maria nu mai era loc.
​ ​ 6. Pe cînd erau ei acolo, s-a împlinit vremea cînd trebuia să nască Maria.

citeste mai mult: https://rodiagnusdei.wordpress.com/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3800 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: