Reclame
ULTIMELE STIRI!

Activiștii LGBT schimbă și Biblia. Scena Nașterii Domnului revizuită de homosexuali: Iisus cu doi Iosif sau cu două Fecioara Maria

Activiștii LGBT schimbă până și Biblia. Nimic pare să nu-i mai oprească pe homosexualii din America, iar cele mai recente polemici provocate de o postare pe rețelele de socializare dovedesc că adepții toleranței nu mai cunosc limite.
Controversa de peste Ocean a fost reaprinsă în aceste zile de Cameron Esposito, o activistă lesbiană, care, pe pagina sa de Facebook a împărtășit o imagine a Scenei Nativității,  făcută în fața casei de un vecin din Los Angeles. Și în care în Scena Nașterii Domnului nu mai apar Fecioara Maria și Iosif, păstorii și magii cu daruri, animalele suflând cald și ocrotitor, adunați în jurul ieslei în care este așezat micul prunc Iisus. Locul Fecioarei Maria și al lui Iosif a fost luat de doi Iosif,  îmbrăcați în veșminte roz.
Imaginea revoltătoare s-a răspândit rapid în mediul online și a ajuns și pe smartphone-ul episcopului catolic din Rhode Island, care a vorbit despre un „atac asupra credinței creștine”, scrie The Truth.
Este însă doar cel mai recent exemplu al modului în care comunitatea LGBT a revizuit sărbătoarea Nașterii Domnului, în ultimii ani, în culorile curcubeului. Magazinele s-au reorientat și ele, punând la dispoziția comunității LGBT doi de Iosif sau două Fecioare Maria lângă ieslea micului Iisus.
Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3511 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: