ULTIMELE STIRI!

Familia Bodnariu, stabilită în România după coșmarul Barnevernet, a fost binecuvântată cu al șaselea copil. Marius Bodnariu: „Nu ne mai întoarcem în Norvegia niciodată”

Familia Bodnariu, stabilită în România după coșmarul Barnevernet, a fost binecuvântată cu al șaselea copil. Marius Bodnariu: „Nu ne mai întoarcem în Norvegia niciodată”

În 2016, numele familiei Bodnariu era sinonim cu Barnevernet, sistemul  Protecție a Copilului din Norvegia, care le-a luat copiii cu forța. Mai mult decât oricând, Cazul „Bodnariu” a scos la lumină abuzurile Barnevernet din Norvegia, aducând o imagine reală a acestei instituții.
Familia mixtă româno-norvegiană Bodnariu a reușit să câștige lupta cu acest sistem, copiii  au fost redați părinților și toți au revenit în România. De un an și jumătate  își duc traiul liniștit, în cea mai mare discreție,  undeva, într-o localitate din Transilvania. Încearcă acum să o ia de la zero. După ce au scăpat de coșmarul din Norvegia, familia Bodnariu a mai avut un motiv de bucurie: în luna mai a acestui an a venit pe lume micuța Rebecca.
Într-un interviu pentru radioagnusdei, Marius Bodnariu vorbește despre calvarul trăit în Norvegia, dar și despre cum au fost primiți în România. „Nu ne mai întoarcem în Norvegia niciodată”, spune românul care  mulțumește celor care l-au sprijinit în acea perioadă. Și care, așa cum a dovedit recent, nu rămâne impasibil la drama românilor din țări precum Norvegia și Finlanda, care trec prin suferințe similare, după ce statul le-a luat abuziv copiii.
„Vă rugăm în continuare să fiți alături de cei care trec prin cumplite coșmaruri similare cu cele trăite de noi în Norvegia. Auzim de tot mai multe cazuri care trezesc în noi pe deoparte compasiune, durere și tristețe, și pe de alta dezgust și mânie. Suntem recunoscători tuturor celor care se implică în orice fel, fie în susținerea cazurilor individuale, fie prin critica obiectivă, aducând la lumină faptele întunericului, adică ale Barnevernet (Serviciul Norvegian de protecție a copilului)”, spune familia Bodnariu într-un mesaj.
„A trecut un an și ne aducem aminte de bucuria care ne-a inundat inimile când am aflat că o să ne primim copiii înapoi. Mulțumim Bunului Dumnezeu Tatăl nostru, pentru purtarea Lui de grijă, dragostea, bunătatea și îndurarea Lui de care ne-a făcut și ne face parte în continuare.

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4731 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: